1.5 Belangrijke informatie

 

Koopjesmarkt

Hier bieden wij u regelmatig sterk in prijs verlaagde artikelen aan. Bezoek deze pagina daarom regelmatig om onze koopjes te bekijken: het is zeker de moeite waard!

Nieuwe artikelen

Nieuwe artikelen
Mode moet actueel en bij de tijd zijn. Daarom wijzigt ons Klingel assortiment steeds. Zo is onze website telkens weer opnieuw interessant voor u. En om het u gemakkelijk te maken, staan de nieuwe artikelen apart aangegeven in een overzicht, zodat u niet steeds alle rubrieken door hoeft te lopen. Dat overzicht toont de artikelen die de laatste week geïntroduceerd zijn. Maar u kunt het overzicht ook uitbreiden naar de laatste vier weken, afhankelijk van uw laatste bezoek aan onze website. De Klingel website: afwisselend, actueel en toch overzichtelijk! Hier krijgt u een overzicht van alle nieuw opgenomen artikelen.

De Top15 online

Als extra service tonen wij u de 15 meest bestelde artikelen van afgelopen week uit ons online-aanbod. De Top 15 wordt wekelijks geactualiseerd

Maattabellen

Mooie mode moet natuurlijk perfect passen. Zorg daarom dat u altijd de juiste maat bestelt. Om u daarbij te helpen hebben we hieronder alles voor u op een rijtje gezet. Tip: u kunt de maattabellen ook altijd even bekijken via de link 'maattabellen' op de artikelpagina.

Vriendinnenwerving

Uw aanbeveling bij goede vrienden en bekenden beschouwen wij niet alleen als een compliment - het verplicht ons u te bedanken. Daarom bieden wij u als bedankje de keuze uit een aantal prachtige vriendinnengeschenken.

Algemene voorwaarden

Alles wat u over de betaling en levering moet weten, vindt u hier.

« terug | verder »