U heeft een verouderde versie van Flashplayer.
Hier kunt u de nieuwste Flashplayer downloaden.


Get Adobe Flash player
 
Blouse
v.a. € 29,99
Kleuren:
Trui
v.a. € 39,99
Kleuren:
Shirt
v.a. € 14,99
Kleuren:
2-in-1-shirt
v.a. € 34,99
Kleuren:
Bodywarmer
v.a. € 29,99
Kleuren:
Shirt
v.a. € 19,99
Kleuren:
Shirt
v.a. € 24,99
Kleuren:
Twinset
v.a. € 34,99
Kleuren:
Shirt
v.a. € 19,99
Kleuren:
Shirt
v.a. € 29,99
Kleuren:
Spijkerbroek
v.a. € 29,99
Kleuren:
Bodywarmer
v.a. € 29,99
Kleuren:
2-in-1-outdoorjack
v.a. € 79,99
Kleuren:
Jas
v.a. € 59,99
Kleuren:
Blouse
v.a. € 29,99
Kleuren:

Paola Felix – mode voor de modebewuste vrouw

Paola Felix is in Duitsland bekend en geliefd als presentatrice en zangeres. Misschien kent u haar wel van de Duitse televisie. Deze populaire tv-personality heeft nu ook een eigen modelijn. Haar modieuze creaties zijn harmonieus en chic, en hebben een elegante, maar toch jeugdige uitstraling. Eén ding is voor Paola Felix echter het allerbelangrijkst: alle kledingstukken zijn van topkwaliteit, maar toch heel betaalbaar!
Paola Felix: damesmode van nonchalant tot glamour
Ontdek de modewereld van Paola Felix: de presentatrice laat u kennismaken met frisse kleuren, soepele stoffen en verrassende coupes. Een klassieke blazer past net zo goed in het assortiment als een vlot leren jack. Paola Felix komt altijd met nieuwe, verrassende ideeën!
Samen met KLiNGEL volgt Paola Felix de actuele trends op de voet. De speciale online shop voor damesmode ‘Paola Felix’ biedt de mogelijkheid om deze allemaal eens op uw gemak te bekijken! Vergelijk zo heel makkelijk prijzen en pasvormen en begeef u vanuit uw luie stoel in de wonderbare wereld van Paola Felix. In onze online shop zult u veel inspiratie en ideeën opdoen:
· blouses van satijn, viscose of katoen
· blazers, jassen, jacks en mantels, effen of met opvallende patronen
· broeken met applicaties zoals strassteentjes
· rokken en jurken met verschillende dessins
· shirts en vesten van wol of katoen

Vind samen met Paola Felix uw persoonlijke stijl
Bekijk de mode van Paola Felix eens online en laat u verrassen door de creativiteit van de bekende presentatrice. En om uw keuze een beetje makkelijker te maken, kunt u de zoomfunctie gebruiken om alle kledingstukken tot in het kleinste detail te bekijken. Met behulp van de pagina’s ‘figuuradvies’ en ‘maatberekening’ vindt u altijd een kledingstuk in onze shop dat perfect bij u past. Daarna hoeft u nog maar een paar keer te klikken, voordat u uw nieuwe pronkstuk in handen heeft. U voelt zich een ster in de damesmode van Paola Felix!