Merken Heren Thema's Dames
 
Schoenoprekspray
€ 5,99
Kleuren:
Muiltjes per 2 paar
€ 29,99
Kleuren:
Ballerina
€ 19,99
Kleuren:
Schoenenopbergtas
€ 9,99
Kleuren:
Laarsje
€ 39,99
Kleuren:
Pantoffel
€ 19,99
Kleuren:
Pantoffel
€ 19,99
Kleuren:
Bama glansspons
€ 4,99
Kleuren:
Enkellaarsje
€ 49,99
Kleuren:
Pantoffels per 2 paar
€ 29,99
Kleuren:
Instapper
€ 54,99
Kleuren:
Pantoffel
€ 29,99
Kleuren:
Pantoffel
v.a. € 24,99
Kleuren:
Handtas
€ 49,99
Kleuren:
Pantoffel
€ 19,99
Kleuren:
Schoenen Onze tips voor u

De wereld rond met schoenen online bij KLiNGEL

'Een scherpzinnig waarnemer ziet aan de toestand van de schoenen met wie hij te maken heeft', schreef de schrijver en (mode-)recensent Honoré de Balzac ooit.

U weet dus wat u te doen staat wanneer uw schoenen het aanzien niet meer waard zijn: u gaat voor een nieuw paar naar de online schoenen shop van KLiNGEL. Want daar vindt u schoenen en laarzen voor elke gelegendheid en elke smaak. U zult u als herboren voelen, net als Paolo Nutinis in zijn liedje 'New Shoes': 'I put on some new shoes on and suddenly everything is right!'

Happy Feet met schoenen van KLiNGEL
Wees lief voor uw voeten. Er staat immers niemand anders klaar om u de hele dag te dragen! Damesschoenen, herenschoenen, winterschoenen, zomerschoenen, sportschoenen, vrijetijdsschoenen, wandelschoenen, laarzen en avondschoenen: in onze online shop is de keus enorm wanneer u op zoek bent naar een comfortabel paar schoenen. Kies bijvoorbeeld uit de volgende soorten en modellen:

lage schoenen
pantoffels
instappers
pumps
sandalen
slippers
veterschoenen
sportschoenen
en nog veel meer schoenen

Wanneer u aan het shoppen bent in onze online schoenen shop, zult u ook veel schoenmode van bekende merken tegenkomen: KangaROOS, Caprice, Ara, Mustang, Gabor, en nog veel meer merk schoenen liggen voor u klaar. Voor zoveel kwaliteit loopt toch iedereen warm?

Schoenen online bestellen bij KLiNGEL
Hoogwaardige schoenen voor lage prijzen. Het klinkt haast te mooi om waar te zijn. Maar in de online schoenen shop van KLiNGEL komen al uw dromen uit! Met onze trendy schoenen volgt u de mode op de voet, en in onze schoenen outlet vindt u schoenen die tot 30% zijn afgeprijsd. Zo koopt u bij ons een paar merkschoenen al vanaf 20 euro. Om de juiste maat te vinden kunt u gebruik maken van de online maattabellen, want wie de schoen past, trekt hem ook aan. En mochten uw nieuwe schoenen onverhoopt toch niet passen, dan kunt u ze altijd binnen 14 dagen terugsturen.

Online schoenen kopen/bestellen bij KLiNGEL: zo makkelijk dat u er niet eens uw schoenen voor hoeft aan te trekken!