23 november 2018 | Leestijd: 3 Minuten

U hoort het vaker, maar het is ook echt zo: wat vliegt de tijd! We hebben het net over de sieraden van de efficiënte » Schorpioen gehad en nu staat het volgende sterrenbeeld weer te trappelen. Deze keer is de Boogschutter aan de beurt. Welke sieraden passen bij de levenslustige en vrijdenkende Boogschutter-vrouw? En van welke edelstenen gaat haar hart sneller kloppen? U leest de antwoorden in de horoscoop!

Deze sieraden passen bij de Boogschutter-vrouw

Het motto van de onafhankelijke Boogschutter-vrouw is: ‘Leef je leven’. Ze is avontuurlijk, zit vol energie en wil altijd wat bijzonders meemaken. De Boogschutter-dame is daarom heel reislustig en pikt veel op van andere culturen en andere werelden. Dat is terug te zien in haar sieradencollectie. Van traditionele turkooizen uit Santorini tot schelpparels van de Portugese kust: de Boogschutter-vrouw houdt met haar sieraden herinneringen levend. En dat is heel belangrijk voor haar. Is ze niet op pad, dan trekt de Boogschutter-dame zich het liefst terug in haar fantasiewereld en in haar gedachten. Ze leest dan ook heel graag boeken die haar meenemen naar een andere wereld.

Goud, zilver of roodgoud: dit draagt de Boogschutter-dame

De planeet van het sterrenbeeld Boogschutter is Jupiter, die staat voor ontwikkeling en ontplooiing. Deze twee kenmerken zijn de Boogschutter-dame ten voeten uit! Ze kijkt altijd vooruit, is leergierig en heeft steeds een doel voor ogen. Daarbij is altijd even optimistisch.

De Boogschutter-dame heeft zo veel interesses, dat ze wel de ruimte nodig heeft om zich daar op te kunnen focussen. In haar relaties en beroepsleven speelt flexibiliteit een bijzondere rol, waardoor het u vast niet zal verbazen dat Boogschutters vaak eigen baas zijn.

Net als bij alles in haar leven, kan het haar ook bij de sieraden niet uitbundig genoeg zijn. Witgouden en zilveren sieraden vormen de perfecte basis voor de opvallende felgekleurde edelstenen waar de Boogschutter-dame zo van houdt.

De Boogschutter-vrouw en haar edelstenen

De geboortesteen van de Boogschutter is de amethist. Deze staat voor het zuiveren van lichaam en geest en diepe, innerlijke vrede. De violetkleurige edelsteen zou de objectiviteit en de concentratie stimuleren, waardoor het nemen van beslissingen makkelijker wordt. De steen helpt de Boogschutter-vrouw tot rust te komen en haar te bevrijden van twijfels en negatieve gedachten.

Optimisme en moed haalt de Boogschutter-vrouw uit de aventurijn. Hij zorgt ervoor dat het innerlijke in balans is en dat de Boogschutter-dame haar persoonlijkheid volledig kan ontplooien. Met behulp van de groene edelsteen kan ze haar dromen naleven en alles uit het leven halen. De naam van de edelsteen komt van het Italiaanse ‘a ventura’, wat ‘op goed geluk’ betekent. En dat is nu precies hoe de Boogschutter in het leven staat.
Bovendien worden ook verschillende blauwe edelstenen met de Boogschutter-dame in verbinding gebracht. De sodaliet ondersteunt de vastberadenheid en heeft een positieve uitwerking op de concentratie. De chalcedoon schenkt de Boogschutter-dame innerlijke rust en bevordert haar betrouwbaarheid. Tot slot verbreedt de hemelsblauwe larimar haar intellectuele horizon en maakt hij nieuwe inzichten mogelijk.

Is uw sterrenbeeld Boogschutter? Wij zijn benieuwd of u zich herkent in deze horoscoop en welke sieraden u het liefst draagt!

Tips van de redactie

Geef ons uw mening
Schrijf hier uw antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 Reactie
  1. Het verhaal over de B oogschutter klopt helemaal – alleen keuze edelstenen klopt niet. voor de rest heel frappant wat er staat geschreven.met n groet anneke