13 maart 2019 | Leestijd: 3 Minuten

We hebben er lang naar uitgekeken, maar nu staat ze eindelijk voor de deur: de lente! En terwijl er in de natuur weer nieuw leven ontluikt, hebben wij behoefte aan een frisse wind in ons interieur. Maar hoe doen we dat zonder de complete inrichting te veranderen? Een paar kleuraccenten kunnen een groots effect hebben. Haal daarom de lente in huis met de nieuwste woontrends van KLINGEL!

Mosterdgeel, de garantie voor een goed humeur

Niet alleen in de mode is geel een grote trend, ook in huis mag dé kleur van dit seizoen niet ontbreken! Waar de mode vooral stralend zonnegeel of zacht pastelgeel is, gaan we in ons interieur voor warm mosterdgeel. Deze tint werkt rustgevend en zorgt voor een goed humeur.

Laat uw slaapkamer opbloeien met het mosterdgele bedlinnen van » Essenza of zorg voor langdurige flower power met de altijd bloeiende kunstorchidee. U kunt ook voor een mooi kleuraccent zorgen met het vloerkleed van » Tom Tailor. En u begint elke dag met een glimlach op uw gezicht dankzij de driedelige set schaaltjes met trendy ananas- en flamingomotieven. Met deze woonaccessoires hoeft u het huis niet eens meer uit om van de lente te kunnen genieten!

Chic petrol voor elk interieur

Wist u dat petrol een mix van blauw en groen is en dat deze mix er in elk licht weer anders uitziet? Omdat de kleur erg intens is, moet u deze zeer gedoseerd gebruiken. Zo zijn een paar accessoires al genoeg om een groot verschil te maken. De koele tint is vooral geschikt voor de slaapkamer, en omdat de lente het seizoen van de bloemen is, kiezen wij voor dit prachtige bedlinnen met bloemenprint. Als u op zoek bent naar een echte eyecatcher is er dit leuke setje siervaasjes met kleine cactusfiguren.

Tip: de complementaire kleur van blauw en groen is geel. Daarom is de combinatie van petrol en mosterdgeel ook erg mooi. Wat dacht u van gele » sierkussens gecombineerd met een petrolblauwe plaid met subtiel dessin? Of ga voor meubelhoezen in petrol, zo krijgt de hele woonkamer een compleet andere look. Sneller en simpeler uw interieur restylen kan haast niet!

Een natuurlijke kleur voor extra gezelligheid

Gezelligheid is een belangrijke factor bij het inrichten van een woning. Daarom is het bij het combineren van verschillende kleuren belangrijk dat deze goed bij elkaar passen. Anders wordt het interieur al snel onrustig en druk. Onze tip: wit, beige en crème zijn de ideale combipartners van felle kleuren. Het creëren van een aangename sfeer is met deze rustige en subtiele natuurtinten kinderspel.

Hang bijvoorbeeld in de hal een mooie wandspiegel voor wat elegante flair, of zorg voor een vleugje romantiek met de lamp met hartjes. Ook met een zacht vloerkleed of vitrage in een crèmetint creëert u een behaaglijke sfeer. En omdat we niet alleen erg van bloemen, maar ook van dieren houden, zetten we een schaaltje met een klein eekhoorntjesfiguur op de salontafel.

U ziet het: soms heeft u alleen een mooie plaid, pluizig vloedkleed of chique vitrage nodig om een ruimte lenteklaar te maken. En met bijpassend gekleurde accessoires geeft u elk interieur wat meer pit. Wij wensen u een prachtige lente en zijn erg benieuwd welke woontrends u in huis haalt. Laat het ons weten!

Tips van de redactie

Geef ons uw mening
Schrijf hier uw antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *