14 augustus 2019 | Leestijd: 3 Minuten

Het geheim van perfect zittende kleding en een welgevormd silhouet? De juiste ondermode!  Wij helpen u graag bij het vinden van slips die uw figuur op zijn allerbest uit laten komen, zodat uw favoriete jurkje nóg mooier staat.

Grofweg bestaan er vier biltypes: rond, vierkant, driehoekig en hartvormig. Bepaal eerst welk biltype u heeft en ontdek dan welke slip het best bij u past!

Rond: slips voor appelvormige billen

Dames met een rond biltype zijn gezegend met volle, gelijkmatige billen met de vorm van appeltjes. Slips die de billen grotendeels bedekken, zoals klassieke slips en stoere boxershorts, zijn een uitstekende keuze. Te kleine slipmodellen kunnen aan de achterkant opkruipen: geen fraai gezicht én geen fijn gevoel. Voor dames die hun ronde bilpartij extra willen benadrukken, is shapewear een aanrader.

Heeft u het ronde biltype? Dan kunnen wij u de lavendelkleurige slip van het merk Kudreshov van harte aanbevelen. Hij laat uw rondingen mooi uitkomen en zit als gegoten. Hetzelfde geldt voor de zwarte slips van Miss Mary en Simone. Net als de lavendelkleurige slip zijn ze voorzien van charmant kant en hebben ze een verstevigde zone bij de buik. Door deze corrigerende zone lijkt uw buik platter en wordt uw taille geaccentueerd.

Driehoek: slips voor V-vormige heupen

Een driehoekig biltype kenmerkt zich door brede heupen die naar onderen toe smal toelopen. Dit is vaak het geval bij dames met een omgekeerd peerfiguur: brede schouders en smalle heupen. Een laag uitgesneden slip met een lage tailleband is ideaal voor dames met V-vormige heupen. Daarnaast zijn boxershorts en hipsters met een lage band een goede keuze.

Heeft u het driehoekige biltype? In ons assortiment heeft u veel keuze aan slips die bij u passen. Bijzonder geschikt zijn de comfortabele, lage slips van onze topmerken Simone en Harmony. Fijne basics voor elke dag! Mag het van u best wat verleidelijker? Ga dan voor een kanten boxershort of hipster, het liefst in een vrouwelijke kleur als roze of rood.

Vierkant: slips voor rechte heupen

Bij rechte heupen en bovenbenen spreken we van een vierkant biltype. Meestal is in dit geval ook sprake van platte billen. Om het figuur optisch wat rondingen te geven, raden we aan om te kiezen voor hipsters of midislips.

Heeft u het vierkante biltype? Dan adviseren wij de midislips van Sloggi. Ze sluiten aan als een tweede huid en hebben een mooi vrouwelijk model. Speciaal voor onder strakke kleding heeft Sloggi een Zero-Feel-serie. De slips uit deze serie zijn gemaakt van extra elastisch interlockmateriaal en hebben geen naden waardoor ze niet aftekenen. Naast midislips zijn de sportieve hipsters van Sloggi echte aanraders. En het fijne is dat ze in allerlei leuke kleuren verkrijgbaar zijn!

Hart: slips voor een A-vormig figuur

Dames met een peer- of een zandloperfiguur hebben meestal een hartvormig biltype. Hun heupen zijn breed in vergelijking met hun taille. Slips die de gehele bilpartij bedekken, staan bij deze figuurtypes het best. Boxershorts en hipsters zijn dus een uitstekende keuze, evenals tailleslips en body’s.

Heeft u een hartvormig biltype? De charmante tailleslips van Harmony en Simone zullen u prachtig staan. De kanten details onderstrepen uw vrouwelijke silhouet en de pasvorm is heel mooi aansluitend. Ook kanten body’s laten uw rondingen extra goed tot hun recht komen. Een fijne bijkomstigheid van een body is dat hij uw figuur mooi in vorm brengt. Wij bevelen de body’s van Kudreshov van harte aan: ze zien er fantastisch om te zien en heerlijk om te dragen. Bovendien maakt de haakjessluiting het aan- en uittrekken makkelijk.

Heeft u ontdekt welk biltype u heeft en heeft u de perfecte slip gevonden? Kies er dan meteen een bh bij uit! In onze ruime merkencollecties vindt u altijd wel een bijpassende bh voor bij uw slip. En zeg nu zelf: een mooi op elkaar afgestemd lingeriesetje dat perfect zit, daar wordt elke vrouw toch blij van?

Tips van de redactie

Geef ons uw mening
Schrijf hier uw antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *