18 juni 2018 | Leestijd: 1 Minuut

KLINGEL bestaat 25 jaar. Een echte mijlpaal! Wij wilden Dress for Success graag laten delen in de feestvreugde. Deze vrijwilligersorganisatie zet zich in voor mensen met een minimuminkomen die op zoek zijn naar een baan. Door ze te voorzien van gratis kleding en advies komen ze goed voor de dag op hun sollicitatiegesprek en wordt hun kans op een baan aanzienlijk groter.

Tafel bij het Charity Dinner

Speciaal voor de samenwerking had styliste Patty Zomer, ambassadeur van Dress for Succes, een unieke collectie samengesteld. Van alle kleding die wij uit deze collectie verkochten, doneerden wij 5% aan Dress for Success. Er is op deze manier een mooi bedrag bij elkaar verzameld!

Ter afsluiting van de samenwerking hebben wij op donderdag 7 juli een Charity Dinner georganiseerd in hotel Arena in Amsterdam. Onder de genodigden waren veel stylisten, influencers, bloggers en natuurlijk vrijwilligsters van Dress for Succes.

We openden de avond met een borrel op het zonovergoten terras. Daarna volgde een driegangendiner. Wat hebben we genoten van het heerlijke eten en wat was het gezellig! KLINGEL gaf alvast een klein voorproefje op de wintercollectie, waar heel enthousiast op werd gereageerd.

Charity Dinner

Styliste Patty Zomer en dhr. Janse, directeur van KLINGEL, spraken de gasten toe. Laatstgenoemde maakte bekend dat de overgebleven kleding van de Libelle Zomerweek allemaal geschonken wordt aan de winkels van Dress for Success. Een leuke verrassing bovenop het gedoneerde bedrag!

Wij kijken terug op een fantastische samenwerking en wensen Dress for Success enorm veel succes in de toekomst!

Geef ons uw mening
Schrijf hier uw antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties
 1. Goeden dag. Waar kan ik informatie krijgen over het werk van Drees for succes
  Ooit heb ik een artikel gelezen in een krant
  Dat was waarschijnlijk de start ,

  1. Beste mevrouw Coby,
   Hartelijk bedankt voor uw reactie en interesse voor Dress for Succes. Via de volgende link kunt u meer lezen over Dress for Success:
   https://www.klingel.nl/dress-for-success/
   Verder hebben wij een aantal vrijwilligsters in ons Blog voorgesteld:
   https://www.klingel.nl/blog/klingel/maak-kennis-gerry/
   https://www.klingel.nl/blog/klingel/maak-kennis-hetty/
   https://www.klingel.nl/blog/klingel/maak-kennis-marga/
   https://www.klingel.nl/blog/klingel/maak-kennis-corina/
   https://www.klingel.nl/blog/klingel/simone-dress-for-success/
   Wij wensen u veel leesplezier!
   Met vriendelijke groet,
   Het KLINGEL Team