7 oktober 2019 | Leestijd: 2 Minuten

Vandaag zetten wij de bloemetjes eens flink buiten. Nu horen wij u denken: valt er wat te vieren? Jazeker, want de nieuwste herfsttrends zijn binnen. En die staan deze keer volledig in het teken van bloemen. De vrolijke patronen maken een feestje van de herfst, vooral als ze gecombineerd worden met de kleuren van het seizoen. Wij presenteren twee Laura Kent outfits met bloemendessins als eyecatchers. Kijkt u mee?

Bloemendessins en sportieve basics

De outfit: we beginnen natuurlijk met de bloemetjes. De gebloemde tuniek van DressIn heeft een zwarte ondergrond die het patroon extra op laat vallen. Zo komt bij deze outfit de focus ook echt op de herfstbloeiers te liggen. De tuniek is het kledingstuk bij uitstek voor een leuke laagjeslook, die we creëren met het mintgroene jasje. Dit is sportief, maar heeft ook veel klassieke details, zoals de borstzakjes en de manchetten. En de broek? Wij gaan voor een recht exemplaar in donkergrijs, waarin u lekker kunt bewegen door de stretch.

De accessoires: met de groene handtas van Cinque laat u de trendkleur van de herfst terugkomen. Het design is vrij eenvoudig, zodat het niet alle aandacht opeist, maar wel duidelijk aanwezig is. Net zo modieus als de tas zijn de sportieve zwarte instappers van Liva Loop. De opvallende bloemen- en kraaltjesapplicatie maakt ze casual en elegant tegelijk. Dat past dus perfect bij de rest van de look!

De sieraden: er ontbreekt nog één ding bij onze bloemenoutfit. Een sieraad! Ons oog is gevallen op de kralenarmband in saliegroen. Dat is toch een match made in heaven?

Elegant ensemble: romantische bloemenprints op zwart en grijs

De outfit: romantische bloemendessins komen op donkere kleuren als zwart, olijf of bruin het best tot hun recht. Het is daarom niet zo gek dat onze keuze is gevallen op de blouse van Paola. Deze vormt het uitgangspunt van onze tweede outfit. Bevat de eerste look nog veel sportieve elementen, hier richten we ons volledig op elegant. Voor de perfecte businessoutfit draagt u de blouse losjes in de chique, antracietkleurige broek met daaroverheen de bijpassende blazer met galonstrepen. Het jasje is op zonnige herfstdagen meteen een chic alternatief voor een mantel.

De accessoires: geen enkele andere schoen is zo elegant als een pump. Op de zwarte pumps van Jenny loopt u zonder moeite van de ene vergadering naar de andere. De documenten die u nodig heeft, neemt u makkelijk mee in de gebloemde schoudertas van Stefano. Deze is niet alleen praktisch, maar ook heel stijlvol!

De sieraden: op kantoor zijn we het liefst terughoudend als het om sieraden gaat. De zilverkleurige ketting met klein fonkelend accent is daarom de aangewezen finishing touch. Het sieraad is subtiel, maar geeft de outfit toch net dat beetje extra.

Voor ons zijn deze herfstoutfits een schot in de roos. Welke is uw favoriet?

Tips van de redactie

Geef ons uw mening
Schrijf hier uw antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *