14 oktober 2019 | Leestijd: 2 Minuten

Op 26 september was het zover: KLiNGEL presenteerde haar nieuwe herfst-/wintercollectie aan een aantal geselecteerde moderedacteuren en influencers. Gekozen was voor een sfeervolle setting in het Canal House Hotel in Amsterdam. De keuze voor de hoofdstad was niet toevallig: Amsterdam is ‘the place to be’ als het gaat om mode. Modeontwerpers, moderedacteuren en influencers zijn hier gevestigd en zetten de toon als het gaat om nieuwe trends. Dus streken wij hier neer met onze nieuwe collectie.

Graag wilden wij onze collectie eens anders dan anders presenteren. Dus niet door modellen, maar door de moderedacteuren en influencers zelf! Vooraf konden deze al hun keuze uit onze collectie maken. Iedereen verscheen dan ook schitterend gekleed in de nieuwste KLiNGEL creaties. Op de foto’s ziet u dat iedereen de mode op geheel eigen en vaak ook verrassende wijze combineert. Dat geeft ons ook weer nieuwe inspiratie…

Alle belangrijke modetrends kwamen voorbij. Roodtinten, animal prints en nog veel meer. Alle aanwezigen waren heel enthousiast over de collectie. “Superleuke items”, “In het echt nog mooier dan op de foto” en “Ik wil de complete collectie!” hoorden we regelmatig voorbijkomen. Het is natuurlijk heel leuk om te horen, dat de collectie zo goed in de smaak valt. Ter plekke kon iedereen ook nog andere items passen en showen. Hier werd volop gebruik van gemaakt.

Niet alleen vond men de collectie er modieus uitzien, ook de pasvorm beviel erg goed. Alle kleding werd enthousiast ontvangen, maar sommige stukken bleken absolute topfavorieten. Met stip op 1 kwam de jas met animal print van Laura Kent.  Een zeer modieuze, maar ook heerlijk zachte, warme jas. De donkerrode fluwelen blazer, die ook heel geschikt is voor de feestelijke decembermaand, nam de 2de plaats in. Last but not least kwam deze gebloemde midi jurk van jersey die op vele manieren gecombineerd kan worden!

Het was een geweldige dag, die hopelijk volgend seizoen een vervolg zal krijgen. Fijn om te merken dat de highlights die we uit de nieuwe collectie hadden geselecteerd zo enthousiast werden ontvangen! Wie weet ziet u onze kleding nog eens terug in tijdschriften en op social media. Natuurlijk laten wij u ook graag meegenieten van alle gepresenteerde highlights. Het complete overzicht vindt u hier. We wensen u een prachtige herfst in de mooiste mode toe!

Tips van de redactie

Geef ons uw mening
Schrijf hier uw antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *