27 september 2017 | Leestijd: 1 Minuut

KLINGEL is voortdurend in ontwikkeling. Dat heeft u vast wel gemerkt! Wij hebben onze webshop en onze catalogi in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast zijn we gestart met een aantal nieuwe kledinglijnen. Een voorbeeld daarvan is Kim Kara: moderne, verrassende mode voor een leuke prijs.

Natuurlijk willen wij graag zoveel mogelijk mensen laten zien wat wij in huis hebben. Daarom waren wij dit jaar voor het eerst te vinden op de Libelle Zomerweek. Hier was een groot deel van onze zomercollectie te koop. Wat was het een succes! Het was een drukte van belang in onze stand en er werd volop gepast en gekocht.

KLINGEL op bezoek bij MArgriet.

Ook achter de schermen gebeurt er van alles. Zo hebben wij onlangs een bezoekje gebracht aan de redacties van verschillende tijdschriften, zoals Libelle, Margriet en Vriendin om de nieuwste outfits uit onze collecties te laten zien. We trakteerden de redacteurs op een leuke goodiebag én op iets lekkers dat speciaal voor de gelegenheid gemaakt was. We hebben heel veel enthousiaste reacties gekregen op onze kleding! Dat wij een hele leuke dag gehad hebben, is duidelijk te zien aan de foto’s. En die delen we dan ook graag met u!

Geef ons uw mening
Schrijf hier uw antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties
    1. Goedemiddag mevrouw Karremans,

      Wij sturen onze nieuwe catalogus graag naar u toe! Binnen twee weken valt hij bij u op de mat.

      Met vriendelijke groet, het Klingel team.