25 mei 2018 | Leestijd: 3 Minuten

Gerry is al 2,5 jaar werkzaam voor Dress for Success in Amsterdam.
In het werk kan ze haar liefde voor kleding uitstekend kwijt en tegelijkertijd direct iets terug doen voor de maatschappij. Dit laatste is een belangrijk motivatiepunt voor haar.
Het geeft haar een goed gevoel om mensen die het iets minder goed hebben aan een baan te helpen door het geven van kledingadvies.

Op-zwart-letterbord-staat-with-klingel-we-dress-for-success-textbildNaast het adviseren van klanten, lobbyt Gerry ook met veel plezier bij verschillende bedrijven en instanties voor kleding voor de winkel van Dress for Success. Dit gaat haar, door haar gezellige babbel, goed af. “Het blijft een leuke uitdaging om geschikte kleding voor de winkel te vinden en te krijgen”, aldus Gerry.Gerry vindt het geweldig als mensen helemaal gelukkig de winkel verlaten. Een groot compliment kreeg zij ooit van een licht autistische jongen. Hij gaf haar een dikke knuffel na een geslaagde dag, terwijl fysiek contact normaal gesproken niet vanzelfsprekend is voor hem. Vol vertrouwen en met een nieuwe outfit liep hij helemaal blij de winkel uit.

Het advies van Gerry

Het advies van Gerry luidt: “Voel je goed in de kleding die je aantrekt. Zorg er daarnaast ook voor dat de kleding past bij de functie waarop je gaat solliciteren.” Naast kleding is persoonlijke aandacht ook heel belangrijk. Niet alleen door het dragen van de juiste kleding maak je een goede indruk. Ook door fris gewassen en met schone haren op het gesprek te verschijnen laat je zien dat mensen je serieus kunnen nemen.

Het moment van de fotoshootGerry-draagt-een-jasje-met-blauw-wit-rode-strepen-op-blauwe-jeans-met-rood-tasje-textbild

Het » jasje en de » spijkerbroek die Patty Zomer voor Gerry uitgekozen heeft, passen goed bij haar uitbundige karakter. Gerry is niet zo lang, maar ook voor kleinere vrouwen heeft KLINGEL perfect passende jeans in huis. De gekozen broek past helemaal bij Gerry. En door de pijpen om te slaan, krijgt de broek een cool baggy effect.

Het jasje heeft een ritssluiting die schuin loopt, dit geeft een extra speels effect. De marinekleuren zijn echte klassiekers waarmee je eigenlijk altijd goed zit. Rood straalt bovendien kracht uit. Het is dan ook een uitstekende kleur om te dragen om meer zelfvertrouwen uit te stralen.

De reactie van Gerry

De samenwerking met KLINGEL vindt Gerry een erg leuk initiatief. Beide sluiten mooi op elkaar aan. Daarnaast was het een erg leuke ervaring en geweldig om op deze manier in het zonnetje gezet te worden.

Bent u ook op zoek naar een outfit waarmee u goed voor de dag kunt komen? » Neem dan snel een kijkje in onze online shop. Als u een van de outfits bestelt uit de Dress for Success collectie die samengesteld is door Patty Zomer, steunt u direct deze geweldige organisatie.

Alle-vrouwen-van-Dress-for-Success-staan-lachend-in-beeld-textbild

Tips van de redactie

Geef ons uw mening
Schrijf hier uw antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties
 1. Ik zou wel een dunne spijkerbroek willen , maar ik heb behoorlijke dikke benen dus het moet niet te strakke broek zijn weet u iets toevallig heb ik net wat kleding besteld bij Klingel
  Kunt u mij raad geven.
  Tonny
  tonnymaaswinkel@gmail.com

  Mag mij ook antwoorden op facebook.
  Bedankt