9 mei 2018 | Leestijd: 3 Minuten

Marga is al een tijdje werkzaam bij Dress for Success. Iedere maandag staat ze, met veel enthousiasme, in de winkel in Amsterdam. Voorheen heeft Marga altijd met veel plezier in een kledingwinkel gewerkt. Toen dit eindigde, wilde ze niet achter de geraniums belanden en ging ze op zoek naar een nieuwe uitdaging. Via een kennis kwam ze in aanraking met Dress for Success en op deze manier kan ze haar passie, werken in de kledingbranche, weer uitvoeren.

Er zijn geen werkzaamheden die Marga niet leuk vindt. Van het sorteren van de kleding tot aan het adviseren van klanten. Niets is haar te gek. Uit het adviseren van klanten haalt Marga echter de meeste voldoening. Mensen die stralend de winkel weer verlaten, met een passend outfit en herwonnen zelfvertrouwen daar is het allemaal om te doen! Echter naast het geven van advies is ook het sociale aspect voor Marga een toegevoegde waarde van vrijwilligerswerk.

op-een-zwart-bord-staat-with-klingel-we-dress-for-success-ernaast-staan-kaarsjes

Het advies van Marga

Het advies komt tot stand in overleg met de klant. Mensen houden zich vaak vast een kledingstijl die ze gewend zijn. Sommige personen moeten dan ook een beetje overgehaald worden om eens een andere kleur of kledingstijl te proberen. En als ze in de spiegel het eindresultaat zien zijn ze vaak blij verrast. Het advies van Marga luidt: zoek kleding uit die past bij de functie. Zo maakt iemand die bijvoorbeeld solliciteert voor privéchauffeur een goede en passende indruk als hij een pak draagt en niet in een spijkerbroek verschijnt.

Poseren voor de fotoshootMarga-straalt-in-een-wit-kanten-jurkje-en-metalic-hakken

Door haar vroegere werk in een kledingwinkel, heeft Marga al enige ervaring opgedaan met het poseren voor de foto. Dat ze nu uitgekozen is voor deze professionele shoot vindt ze heel erg leuk! Heel gemakkelijk neemt ze dan ook iedere pose aan.

Ook het door de styliste, Patty Zomer, gekozen wit kanten jurkje vindt ze erg leuk. Zelf zou ze nooit wit uitkiezen, maar » dit jurkje is ze zeker van plan om meer te gaan dragen.
Patty heeft het jurkje voor Marga uitgekozen al met het zicht op mooie zomerse dagen. Daarnaast is » een kanten jurkje voor veel vrouwen geschikt. Ongeacht de leeftijd en maat.

Patty Zomer

Styliste Patty Zomer is al langer ambassadeur van Dress for Success. De organisatie spreekt haar erg aan, omdat ze het geweldig vindt hoe zij mensen helpen weer economisch zelfstandig te worden. Toen KLINGEL haar vroeg aan deze actie mee te werken was ze dan ook meteen enthousiast. Patty vindt het prachtig dat KLINGEL zo’n sociaal & betrokken statement maakt. Met veel plezier heeft ze 5 outfits uit de collectie van KLINGEL geselecteerd en hiermee vijf dames, die als vrijwilligster werken voor Dress voor Success, van stijladvies voorzien.

Ontdek de Dress for Success collectie

Laat u inspireren en kies een van de door Patty Zomer geselecteerde outfits. Daarmee komt u stralend voor de dag en levert u tegelijkertijd een waardevolle bijdrage aan Dress for Success.
Van alle verkochte items doneert KLINGEL 5% aan Dress for Success.

Ga snel naar » Dress for Success  en bestel!

Tips van de redactie

Geef ons uw mening
Schrijf hier uw antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties
  1. Beste mevrouw van den Berg,

   Hartelijk bedankt voor uw reactie.

   Wij zullen zo spoedig mogelijk een catalogus naar u toe sturen.

   Wij wensen u alvast een fijn weekend!

   Met vriendelijke groet,

   Het KLINGEL team

 1. Goede dag.

  Een complement.

  Voor de super mooie samenstelling combinatie.

  Witte kanten jurk. Met die (goudkleurige schoenen)

  Echt mooi.