7 september 2015 | Leestijd: 3 Minuten

Het mooiste aan de herfst? Dat vinden wij de kleuren! Tijdens een boswandeling kijken we onze ogen uit bij het zien van de rode, gele en oranje bladeren. We hebben ons daarom voor de herfstcollectie laten inspireren door deze pracht. Een tijdje geleden heeft u » hier en » hier al de nieuwe trends voor de herfst/winter 2015 kunnen bekijken, nu hebben wij Paola gevraagd haar favoriete outfit voor komend seizoen samen te stellen. En het resultaat mag er zijn!

Klassiekers in trendkleuren

Paola is een liefhebber van klassieke combinaties. Ze heeft dan ook gekozen voor een broek, een blouse en een imitatieleren jasje. Een chiffon sjaal maakt het plaatje compleet. Maar wat maakt elk kledingstuk op zichzelf zo bijzonder?

Paola's favoriete herfstoutfit

De elegante broek: een droom in bordeaux

De eerste herfstkleur is rood. De smalle broek in diepbordeaux is casual, maar door de persvouwen ziet hij er tegelijkertijd heel elegant uit. Het voordeel daarvan is dat u de broek naar verschillende gelegenheden kunt dragen. Door het elastische materiaal sluit het model mooi aan én is hij heel comfortabel.

Broek in Bordeaux

Unieke blouse

Oranje, bordeaux, beige en ecru: in deze blouse zijn bijna alle herfstkleuren verzameld. Door het dessin is het kledingstuk uniek. Niemand zal dus precies hetzelfde als u dragen! De print valt meteen op, maar ziet u ook de luxe pailletten langs de hals? Wat de blouse zo ontzettend fijn maakt om te dragen, is het transparante Georgettemateriaal. Dit is ideaal voor de seizoensovergang van de zomer naar de herfst. En wordt het toch wat te fris, dan hebben we altijd nog een jasje!

Unieke blouse

Een modieus imitatieleren jasje voor frisse dagen

Een jasje is het ideale kledingstuk voor de herfst. Het is altijd handig om er een bij u te hebben. Als het toch wat kouder is dan u dacht, heeft u het namelijk zo over een blouse aangetrokken. Paola heeft een jasje van imitatieleer in de herfstkleur cognac gekozen. Open gedragen staat het heel mooi in combinatie met de blouse, maar als er een frisse herfstwind opsteekt, kunt u ook gewoon de rits dichtdoen. Want het jasje kleurt ook heel mooi bij alleen de broek.

Modieus imitatieleren jasje

Chiffon sjaal: licht, maar toch warm

Last but not least: een sjaal. U had hem vast al even bekeken op de foto, want deze sjaal van lichte chiffon is het puntje op de i. Uiteraard kleurt de sjaal in bordeaux heel mooi bij de broek en blouse, maar u zult bij veel meer outfits plezier van dit accessoire hebben. Omdat de onderhoudsarme sjaal zo licht is, kunt u alvast even aan het idee van een sjaal wennen. Zo is het misschien minder erg om binnenkort die warme wollen versie weer tevoorschijn te halen.

Chiffon sjaal

Laat de herfst maar komen!

We kunnen bijna niet wachten op de herfst, want dan kunnen we deze prachtige outfit dragen. Met de mode van Paola wordt de herfst in ieder geval niet donker en triest. Wat vindt u van Paola’s favorieten?

Tips van de redactie

Geef ons uw mening
Schrijf hier uw antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties
 1. Beste medewerkers van Klingel,
  Na een hele nare periode in ons leven ben ik eindelijk weer op de Klingelsite gaan kijken, had tot nu toe helemaal geen zin meer om naar kleding te kijken, maar nu heb ik dat voor het eerst weer gedaan. En wat een mooie kleuren en mooie dingen, al kijkende genoot ik ervan en zag mezelf weer in die mooie kleding. Het heeft me zelfs weer een beetje opgebeurd ik ben er zelfs weer een beetje vrolijk van geworden. Heb ook al dingen in mijn winkelmandje gelegd, die ik wil gaan bestellen. Helaas had ik mijn klantnr niet bij de hand en die moet je wel bij de hand hebben. Heb er echt weer zin in en ook de presentatie is heel mooi. Heel veel succes met de nieuwe collectie ook. Dank jullie wel.
  Met vriendelijke groet
  Femmie

  1. Beste Femmie,

   Bedankt voor de reactie. Fijn om te horen dat deze periode achter u ligt en hopelijk volledig is afgesloten. Harstikke leuk dat u een positief gevoel krijgt van het bekijken van de kledingstukken! Het belangrijkste is dat u zich goed voelt en lekker in uw vel zit, dan zal alle kleding die u draagt mooi staan omdat u eenvoudigweg de kern van de positieve uitstraling bent. Maar zo te horen zit dat wel goed!

   Het makkelijkst is het om uw klantnummer telefonisch bij onze klantenservice op te vragen. Zij zijn bereikbaar onder het volgende nummer: 010 – 447 98 00 (maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 21.00 en op zaterdag en zondag van 08.30 tot 17.00). Natuurlijk kunt u verdere vragen ook op onze website stellen: http://bit.ly/KLiNGEL_contact.

   Nogmaals bedankt voor de lovende woorden, we hopen dat het u goed gaat. Alvast heel veel plezier met winkelen!

   Met vriendelijke groet,
   Het KLiNGEL team