24 oktober 2018 | Leestijd: 3 Minuten

De blaadjes vallen van de bomen en het wordt steeds koeler: we merken aan alles dat het nu echt herfst is. Het jaargetijde staat voor rust en gezelligheid, maar ook voor verandering en een frisse wind (in de meest letterlijke zin van het woord). Ook het maken van nieuwe plannen hoort hierbij. Dat is wat het sterrenbeeld van deze maand graag doet. Het liefst terwijl ze geniet van een heerlijke, warme kop thee. Nadat we de vorige keer alles te weten zijn gekomen over de optimistische » Weegschaal-dame,  staat deze keer de vastberaden en zelfverzekerde Schorpioen-vrouw centraal. Lees de horoscoop en ontdek alles over haar persoonlijkheid, haar sieradenkeuze en haar lievelingsedelstenen.

Deze sieraden passen bij de Schorpioen-vrouw

In het leven en in de liefde bewandelt de zelfverzekerde en loyale Schorpioen-dame haar eigen pad. Ze gaat uitdagingen niet uit de weg en biedt lastige situaties het hoofd. Ze is bereid om alles te geven in relaties. Voor de Schorpioen-dame geldt het principe ‘alles of niets’. Als hartstochtelijk en diepzinnig persoon houdt de Schorpioen-vrouw niet van oppervlakkigheid en gaat ze liever dieper op dingen in. Vrijwel niets ontsnapt aan haar analytische blik. Ook in haar sieradenkeuze zie je het karakter van de Schorpioen-vrouw terug. Ze houdt van statementsieraden met symbolische betekenis en tijdloze » sieraden met een magisch tintje.

Goud, zilver of roodgoud: dit draagt de Schorpioen-dame

Zilveren of witgouden sieraden benadrukken de krachtige en diepgaande kant van de Schorpioen-vrouw. Haar meelevende en liefhebbende kant komt als element water vooral onder de oppervlakte, in de diepte tot uiting. De Schorpioen-dame is ondanks haar vastberaden, sterke karakter namelijk nogal terughoudend en hoeft niet per se in het middelpunt te staan. Ze heeft moed, kracht, uithoudingsvermogen en compassie. Dit komt zowel in haar privéleven als op haar werk naar voren. Een beroep in de psychologie of geneeskunde past door deze eigenschappen goed bij haar.

De Schorpioen-vrouw en haar edelstenen

De belangrijkste edelsteen voor het sterrenbeeld Schorpioen is de aquamarijn, ook wel zeewatersteen genoemd. De steen staat symbool voor vrede, vreugde en een harmonieus evenwicht en versterkt het gevoel van liefde en loyaliteit. Bovendien zou de aquamarijn het zelfbewustzijn, een vooruitziende blik en kalmte bevorderen en mentale groei stimuleren. Hij heeft een positieve werking op het uithoudings- en doorzettingsvermogen. De draagster wordt geholpen succesvol af te maken waaraan zij begonnen is en nieuwe mogelijkheden te erkennen. Duidelijk de juiste steen voor de hardwerkende en energieke Schorpioen-dame, toch? 😉

Een andere edelsteen die goed past bij de Schorpioen is de malachiet. Deze bijzondere steen staat voor levenslust en fantasie en versterkt (creatieve) prestaties door een verbeterde waarneming en concentratie. Door zijn positieve invloed kan de malachiet de levenskwaliteit verbeteren. Hij draagt bij aan harmonieuze relaties, maar biedt ook troost bij liefdesverdriet. Tot slot helpt de malachiet de temperamentvolle en trotse Schorpioen-vrouw haar eigen fouten te accepteren.
Niet alleen de aquamarijn en de malachiet, maar ook de turkoois, de amazoniet en de obsidiaan passen goed bij de Schorpioen-dame.

Is uw sterrenbeeld Schorpioen? Wij zien benieuwd of u zich herkent in deze horoscoop en welke sieraden u deze herfst het liefst draagt!

Tips van de redactie

Geef ons uw mening
Schrijf hier uw antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties