26 augustus 2019 | Leestijd: 2 Minuten

Vrouwen en sieraden: een vriendschap die nooit kapot gaat. Een mooi sieraad geeft elke outfit net dat beetje extra, laat ons vrouwelijk voelen en laat ons niet in de steek. Net als bij mode zijn er elk seizoen weer nieuwe trends. Nu de zomer langzaam ten einde loopt, is het hoog tijd om de sieraden van komende herfst en winter te bekijken. Ze zijn veelzijdiger dan ooit. Bent u ook zo nieuwsgierig? Wij geven u alvast twee hints: statement en parels.

Opvallen mag: statementsieraden

Er is een trend die ons zo goed bevallen is dat we hem graag meenemen naar de herfst: de statementsieraden. Draaide het in de zomer vooral om kettingen, nu zijn de oorbellen erbij gekomen. Ze kunnen ons niet extravagant genoeg zijn! In de herfst gaan we meestal voor gedekte kleuren. Opvallende juwelen zijn dan precies wat een herfstlook nodig heeft. Bij een ronde hals kunt u bijvoorbeeld heel goed een collier dragen. Wat vindt u van het collier met subtiele kralen en geknoopte bandjes? Wij zijn fan! Het is er in verschillende kleuren, maar voor de herfst en winter adviseren wij vooral de zilver- en goudkleurige variant. Wilt u iets minder chic, maar niet minder extravagant, kies dan het zilverkleurige collier met verenhangers. Om dit kleine kunstwerkje kan niemand heen. Naast kettingen zijn statementoorbellen nu dus ook een optie. Speelse kraaltjes, kwastjes, elegante glasstenen: ze zijn stuk voor stuk echte eyecatchers.

Klassiek en elegant: parels

Dé comeback van dit seizoen wordt gemaakt door parels. De klassiekers worden al duizenden jaren gedragen en ook nu willen we ze niet missen. Toch zijn de parelsieraden net een beetje anders dan anders. Zirkonia’s en diamanten geven de juwelen een hele nieuwe glans. Vooral bij een feestelijke, effen jurk komen de fonkelende schoonheden goed uit de verf. De doorhalers met diamanten en cultivé zoetwaterparels en de armband met zirkonia’s stelen de show tijdens een etentje. En de ketting van de kikkerkoning met cultivé zoetwaterparel is net zo sprookjesachtig als het sprookje zelf!

U heeft vast nog wel plaats in uw sieradenkistje voor deze nieuwste accessoires. Statement of parels: welke trend is uw favoriet?

Tips van de redactie

Geef ons uw mening
Schrijf hier uw antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *