29 maart 2019 | Leestijd: 3 Minuten

Sieradentrends veranderen continu. En dat is nu precies wat wij er zo leuk aan vinden. We zitten steeds weer in spanning te wachten wat de ontwerpers het komende seizoen voor ons in petto hebben. Wij kunnen u alvast verklappen dat de trends van het voorjaar en de zomer zeker gezien mogen worden! De zonnige tijd van het jaar staan namelijk in het teken van statementkettingen. Ze zijn er in verschillende designs en kleuren, maar hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn groot, opvallend en niet te missen! Het is natuurlijk wel de bedoeling dat u uw ketting ook echt het middelpunt van uw look wordt. Hoe u dat doet? Wij helpen u een handje!

Stralend mooi: blauwe statementketting

Blauw is een van de trendkleuren van dit moment. Niet alleen in de lingerielade, maar ook in het sieradenkistje. Wij gaan voor een statementketting in verschillende blauwtinten. Deze is ideaal voor een casual look, maar ook op kantoor of op een feestje steelt hij de show! De glasstenen fonkelen schitterend in de zon en laten uw ogen stralen. Bij zo’n imposant sieraad kunt u het best subtiele kleuren kiezen, zoals effen blauw of wit. De witte blouse van Dress In is een mooie basic, maar als u toch ietsje meer wilt opvallen, kunt u ook de  donkerblauwe blouse met vlindermouwen van Dress In kiezen. In de rest van de accessoires mag best weer wat glans terugkomen. Wij zijn helemaal weg van de turquoise slippers met strassteentjes en de blauwe shopper van glanzend materiaal.

Pretty in pink: speelse statementketting

Wilt u graag dat alle ogen op u gericht zijn tijdens het shoppen met vriendinnen? Dat lukt zeker met de geknoopte statementcollier in zilverkleur en fel pink. Het effect kunt u nog wat versterken door de juiste items erbij te matchen. Wat dacht u van het spijkerjasje met roze naden? En de ¾-broek met roze print van Laura Kent? Ze vormen samen niet alleen een harmonieuze outfit, maar zijn ook de perfecte basis voor de ketting. U zult al wel gemerkt hebben, dat de schoenen en de tas nog ontbreken. Gelukkig hebben wij die al uitgezocht. Wij hebben ons oog laten vallen op de plateausneakers van Felipe Shoes en de handtas van Emma & Kelly. Uiteraard ook in fel pink.

Ahoy matrozen: maritieme statementketting

Het is zomer en de vakantie staat voor de deur. De vluchten en het hotel zijn geboekt en de plannen zijn gemaakt. Ontbreekt er nog iets? De juiste outfit! Want u wilt er toch wel modieus bijlopen tijdens een zonnige dag op de boulevard. Het uitgangspunt van onze favoriete vakantiestyle is de gevlochten ketting in blauw/wit/rood. Hierin zijn alle kleuren verwerkt die bij een vakantie aan het water horen. Het is wel zo leuk om de rest van de outfit ook in maritieme tinten te houden. Wit laten we daarom terugkomen in het jasje van Laura Kent, rood in de rok en blauw in de schoenen en de accessoires. Ziet u de leuke details die naar het waterthema verwijzen? Op de schoen staat een anker en de strohoed en de tas groeten de zee. Elke keer als u deze outfit draagt, zult u terugdenken aan die fijne vakantie!

Met welke ketting en outfit maakt u het liefst een statement? Wij zijn benieuwd!

Tips van de redactie

Geef ons uw mening
Schrijf hier uw antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *