25 januari 2019 | Leestijd: 2 Minuten

De afgelopen tijd is het maar grijs en koud. Dat nodigt niet echt uit om naar buiten te gaan en voorlopig zal dat nog wel zo blijven. Wordt u een beetje somber bij de gedachte? Dat hoeft helemaal niet! Er is namelijk een oplossing: uw huis zo knus en comfortabel maken dat u helemaal niet meer weg wílt. Hoe? Wij laten het u zien!

Materialenmix in de woonkamer: de stof maak het verschil

Wat een materialenmix al niet kan doen! Om een knus leeshoekje te maken of een fijne plek om bij te kletsen kunt u het best verschillende stoffen en texturen met elkaar combineren. U creëert zo een interieur dat warmte uitstraalt en heel persoonlijk wordt. Leg een heerlijk zachte plaid samen met een pluizig kussen op de bank en u wilt meteen in het hoekje wegkruipen. Ook de voetjes willen lekker warm blijven, dus wat ook niet mag ontbreken, is een gekleurd vloerkleed. Werkt meteen goed tegen een winterdip!

Pyjamadagje tussen de lakens

Een zondagje niets te doen? Breng de dag dan eens lekker in bed door. Boekje erbij, filmpje kijken, een middagdutje doen. Wij kunnen u verzekeren dat het tussen goede lakens en in een comfortabele pyjama aangenaam vertoeven is! Stel u maar eens voor: het waait hard, de regen tikt op de ramen en u nestelt zich nog wat dieper onder de dekens. Een echte lazy sunday, heerlijk!

Een spa in de badkamer

Een hele dag in bed is voor sommigen misschien toch wat te veel van het goede. Geldt dat ook voor u? Dan bent u in een paar stappen in uw badkamer voor een wellnessmomentje! Met chique handdoeken, zachte badmatten en geurige badartikelen is het net of u zich in een luxe spa bevindt. Laat het bad vollopen, steek wat kaarsjes aan, zet een lekker muziekje op en het ontspannen kan beginnen.

Zelfs voor de perfecte lokken hoeft u de deur niet uit. Ons geheim? Een azijnspoeling! Doe twee eetlepels appelazijn en een liter water in een sprayflacon en sproei het op uw vochtige haren. Even laten inwerken, goed uitspoelen en uw haren glanzen alsof u net bij de kapper vandaan komt. Voor het echte spa-gevoel is het wel net zo leuk om uw haren in een tulbandhanddoek te wikkelen en daarbij een bijpassende ochtendjas te dragen!

Nu hoeft u alleen nog maar te kiezen in welke kamer u het uzelf gemakkelijk gaat maken. Of wissel gewoon af, want de winter duurt toch nog wel even. Wij wensen u nog veel fijne ontspannen uurtjes in huis!

Tips van de redactie

Geef ons uw mening
Schrijf hier uw antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *