Laura Kent Gebreid vest
+
-
product image ×
Laura Kent

Gebreid vest

Artikelnr.: 88204/10X
 • Modieus model zonder sluiting
 • Heerlijk zacht pluisgaren
 • Ingebreide fonkelende pailletten
Kleur ecru
Maat 44
44
50
52
Kies het door u gewenste artikel.
Selecteer hoeveelheid
error.wrongLength
van € 39,99 voor € 19,99
Incl. BTW
Beschikbaarheid: 
Er zijn nog slechts enkele artikelen op voorraad
product.hotline.info
 • Bijpassende Artikelen
 • Andere klanten kochten ook
 • Artikelbeschrijving
Fraai gebreid vest van laura kent van pluisgaren. Ingebreide pailletten geven dit model een fonkelende glanslook. Zonder sluiting.
Gebreid vest
 • Materiaal: 47% nylon, 28% polyacryl, 25% polyester
Dessin Effen
Stijl Modieus
Producttype Gebreid vest
Hals/kraag V-hals
Mouwzomen Geribd
Sluiting Zonder sluiting
Zakken Zonder zakken
Bijzonderheden Pailletten
Zoom Afgerond
Lengte v.a. mt. 38 72
Pasvorm Aansluitend
Kleur ecru
Onderhoud Machinewas
 • Dit zeggen onze klanten
Gebreid vest heeft als beoordeling 4.1 van de 5 door 41.
Rated 4 van de 5 door uit ik kan hier geen beoordeling over geven ik heb dit terug gestuurd omdat de maat niet goed was. Was veel te groot. Fout van mij, maar in het ecru heb ik het en daar heb ik heel veel plezier van staat fantastisch en draagt heel prettig.
Datum plaatsing: 2016-07-10
Rated 5 van de 5 door uit heel mooi het is heel erg mooi.Staat sportief. Ik heb naar aanleiding van vorige beoordelingen ook een maatje groter gepakt en dat past perfect. Ben er dan ook heel erg blij mee
Datum plaatsing: 2016-06-25
Rated 4 van de 5 door uit prima kwaliteit ik ben tevreden. en past goed, ik heb het wel een grotere maat besteld dan dat ik heb, omdat ik al dacht te zien dat het model iets kleiner uitvalt.
Datum plaatsing: 2016-04-18
Rated 5 van de 5 door uit Goed merk Ik heb dit vest vorige maand gekocht omdat het mij wel erg mooi leek en daarin ben ik dan ook niet teleurgesteld. Prima vest, lekker warm en goed van pasvorm
Datum plaatsing: 2016-04-12
Rated 5 van de 5 door uit Heerlijk vest! Heerlijk ,lekker warm vestje. Heel licht in het dragen. De mouwen zijn wat korter, maar niet te...Ik had dit vest in het roze willen bestellen, maar heb me vergist dus kreeg hem in het ecru. Deze is zo mooi dat ik hem toch niet terug stuur. Heel chique door de glitters, en toch is dit is niet heel opvallend. Ben er blij mee. Nu de roze dan ook maar bestellen...!
Datum plaatsing: 2015-12-23
Rated 2 van de 5 door uit Mooi vest De mouwen voor die maat veelste kort
Datum plaatsing: 2015-12-08
Rated 4 van de 5 door uit Is mooi en zit heerlijk 14 dagen geleden gekocht omdat het een mooi vest is.
Datum plaatsing: 2015-11-26
Rated 3 van de 5 door uit zie onder Het verst is leuk en ziet er goed uit, maar ik kan het verder niet beoordelen, omdat ik het nog niet heb gedragen en dat vind ik voor een beoordeling wel belangrijk
Datum plaatsing: 2015-11-23
 • y_2017, m_8, d_20, h_18
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_1.0.0-hotfix-1
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_41
 • loc_nl_NL, sid_811083, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_klingel