• Meer dan 35.000 artikelen
 • Veilig winkelen
 • Gratis retourneren

Betaling

Betalen bij KLiNGEL
Bij KLINGEL kunt u kiezen hoe u wilt betalen. U kunt contant, dat wil zeggen alles in één keer betalen. Dit kunt u doen door te betalen via iDEAL, PayPal, acceptgiro of creditcard. Maar u kunt ook kiezen voor gespreide betaling en iedere maand een bepaald bedrag overmaken. U vindt hieronder meer informatie over de verschillende betaalwijzen. Ons bankrekeningnummer vindt u onderaan deze pagina.
Het is mogelijk dat in het bestelproces niet alle betaalmogelijkheden aangeboden worden.

Betalen via iDEAL
Als u kiest voor betalen via iDEAL wordt u tijdens het bestelproces doorgeleid naar uw eigen bank, waar de betaling voor u klaarstaat. U kunt dan op de gebruikelijke wijze online betalen.

Betalen via PayPal
PayPal is een veilige en gemakkelijke manier om online te betalen. Om gebruik te kunnen maken van PayPal opent u gratis een PayPal rekening. Hierna kunt u via uw computer, tablet of smartphone altijd en overal met alleen uw e-mailadres en wachtwoord veilig online betalen.

Betalen per acceptgiro
Als u kiest voor betaling per acceptgiro dient u uw bestelling ineens, binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling, te betalen.

Betalen met creditcard

KLiNGEL biedt u de mogelijkheid om online gemakkelijk en veilig met creditcard te betalen. Bij facturatie zal uw creditcardrekening worden belast met het bedrag van de bestelling. Uw persoonlijke gegevens (adres, klantnummer, bestelgegevens etc.) worden bij ons uit alle formulieren door middel van de zogenaamde SSL-techniek (Secure Locket Layer) gecodeerd overgedragen. Daarmee zijn de gegevens beveiligd tegen toegang van onbevoegden. Meer informatie over ons SSL-certificaat vindt u onder "Veiligheid en privacy". Wanneer u uw online bestelling met creditcard wilt betalen, kiest u tijdens het bestelproces voor "Betalen met creditcard" en vervolgens de gewenste creditcard. Wij accepteren VISA en MasterCard. Aan het eind van het bestelproces hebben wij de volgende informatie nodig:

 • Kaartsoort
 • Kaarthouder
 • Creditcardnummer
 • Het uit drie cijfers bestaande controlegetal dat u op de achterkant van de creditcard vindt
 • De vervaldatum van de creditcard.

Betalen op krediet

Voorwaarden betalen op krediet
Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om op krediet te betalen, zijn er specifieke richtlijnen van toepassing. Voor betalen op krediet heeft de overheid namelijk regels opgesteld die als doel hebben om te voorkomen dat consumenten zich binden aan te zware financiële maandlasten. Bedrijven mogen klanten alleen betaling op krediet aanbieden als vastgesteld is dat dit in financieel opzicht voor de klant verantwoord is. Om dit te kunnen bepalen, is inzicht nodig in de zogenaamde vrije bestedingsruimte van de klant. Dit inzicht verkrijgt KLiNGEL door vragen te stellen over het gezinsinkomen, woonlasten en eventuele betalingsverplichtingen.

Deze vragen, ook wel de inkomens- en lastentoets genoemd, stellen wij o.a. als u voor de eerste keer in termijnen wilt betalen en voor meer dan € 250,- bestelt. Ook als u al eerder gespreid betaald heeft maar de kredietlimiet wilt verhogen, vragen wij u opnieuw naar uw financiële verplichtingen. Wanneer u voor minder dan € 250,- bestelt, hoeft u alleen via een opt-in te bevestigen dat u minimaal het termijnbedrag van € 15,- kunt betalen.

Als uit de gegeven antwoorden blijkt dat uw vrije bestedingsruimte onvoldoende is, mogen wij u geen gespreide betaling aanbieden. U kunt dan uiteraard kiezen voor een andere manier van betalen, bijv. via acceptgiro of iDEAL.

Als gebleken is dat uw vrije bestedingsruimte toereikend is en u in termijnen gaat betalen, ontvangt u iedere maand een rekeningoverzicht. Hierop staat aangegeven welk totaalbedrag u nog moet betalen en welk bedrag u die maand minimaal dient te betalen. Natuurlijk mag u ook meer dan het minimumbedrag betalen. Of alles ineens. KLINGEL berekent u daarvoor geen extra kosten of boeterente.

Precontractuele informatie
Als u wilt betalen in termijnen, krijgt u vooraf precontractuele informatie en een kredietovereenkomst toegestuurd. Een aantal belangrijke begrippen uit de precontractuele informatie worden hier toegelicht.

Kredietregistratie Wij wijzen u erop dat sinds 1 december 2016 alle kredieten die langer dan 1 maand meer dan € 250,- bedragen, worden geregistreerd. Voor meer informatie verwijzen u naar de website van het Bureau Kredietregistratie te Tiel, https://www.bkr.nl. Als uw KLINGEL-krediet bij het BKR is geregistreerd, wordt deze registratie weer ongedaan gemaakt nadat uw krediet is afgelost.

Rekenvoorbeeld bij betaling op krediet

MaandtermijnKrediet-limiet (1)Debet rentevoet (JKP)Duur van de overeenkomst (2)Totaal te betalen bedragLaatste termijnbedrag
15€ 250,-10%18€ 269,32€ 14,32
35€ 500,-10%26€ 543,39€ 8,39
45€ 750,-10%32€ 824,92€ 9,92
60€ 1.000,-10%37€ 1108,67€ 3,67
 1. Andere limieten, ook tussenliggende zijn mogelijk. De termijnbedragen worden door KLiNGEL bepaald.

 2. Looptijd als u niet bijbestelt, iedere maand het minimumbedrag betaalt en de debet rentevoet (JKP) niet wijzigt.

Bankrekeningnummer Klingel:
IBAN: NL59COBA0637021274
BIC: COBANL2XXXX

Let op! Vermeld bij een betaling altijd uw klantnummer!


waiting...

CONTACT
010 - 447 98 00* *Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 21.00 uur en zaterdag en zondag van 8.30 tot 17.00 uur.
VEILIG BETALEN
 • Acceptgiro
 • Maandtermijen met krediet
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
 • IDeal
VOLG ONS
SHOPPING-APP
 • AppStoreNL
 • PlayStoreNL
ONZE PARTNERS
 • Parcelshop
 • DHL
VEILIG WINKELEN
 • Thuiswinkel Waarborg
 • ECommerce Europe
 • ForusP Secure
 • TS
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten € 5,95 per bestelling.