Makeover Adele
Adele is een stijlvolle en verzorgde vrouw die niet zonder make up de deur uit gaat. Adele draagt graag kleding in zwart/wit maar houdt ook van kleur.
Adele’ s trots is haar prachtige lange haar en hier mag dan ook niet veel af. Het haar krijgt wat meer diepte en warmte door er een warmbruine kleurnuance aan te geven. Daarnaast wordt het iets bijgeknipt en geföhnd voor meer volume. De visagiste brengt bij Adele een subtiele paarse oog make-up aan. Deze kleur gebruikt ze zelf niet, maar voor een keer vindt ze het wel spannend. Door de oogmake-up met een vochtige applicator op te brengen blijft deze beter zitten. 
 

Hoewel Adele er heel vrouwelijk uitziet, komt ze ook een beetje stoer over. Tegelijkertijd  heeft ze een wat klassieke uitstraling. De styliste adviseert Adele om zich niet te klassiek te kleden, dat zou een tikje  saai kunnen overkomen. In plaats van een blazer, daarom liever een stoer zwart jasje. Dit levert een meer originele combinatie op. Adele moet erop letten een niet te lang jasje te kiezen. Een kort jasje staat pittig.      
De reactie van Adele:

Wat heb ik genoten van deze dag! Mijn nieuwe look vind ik echt super! Mijn haar en  make-up vind ik geweldig. Ik ben erg in mijn sas met de outfit. Ik voel me er heel prettig in en weet dan ook zeker dat ik deze set vaak zal aantrekken!