Makeover Carla
Een grote bos blonde krullen en een mooie glimlach. Deze vallen direct op bij Carla. Ze werkt als verpleegkundige en is altijd druk in de weer. Op het  werk moet ze het haar uit haar gezicht dragen. Haar krullen worden daarom in een mooie lob geknipt; een langere versie van de bob. Carla krijgt advies wax in het haar te kneden om zo haar krullen in model te brengen.
De visagiste zet Carla’ s ogen aan met donkere grijstinten. De donkerste tint komt tot  halverwege de arcadeboog voor een speels en luchtig effect. Haar lippen krijgen een mooie rode kleur.

Carla vindt het lastig om kleding te kiezen vanwege haar buikje. De styliste adviseert haar om bovenkleding niet recht naar beneden trekken. Je figuur wordt dan namelijk ook recht. Beter is het om een punt van je shirt of blouse in je broek te dragen, zo breng je  lijn aan in je figuur. Hetzelfde geldt voor sjaals: liefst ongelijk dragen dus de ene kant langer dan de andere kant. De  V- hals van het shirt staat Carla mooi doordat die het accent op de buste legt. De styliste raadt Carla skinny broeken aan. Die maken optisch langer.   


 


Carla's reactie:

Ik ben erg blij met mijn kapsel en de tips om mijn krullen in model te houden. De make-up vind ik mooi maar wel een beetje zwaar voor overdag. Voor een avondje uit ga ik het zeker proberen! Ik ben helemaal in mijn nopjes met de kleding. Ik voel me er heerlijk in en vind de combinatie van de strakke zwarte broek met een glimmertje erg leuk staan bij het zachte roze van het vest. Ik ben er echt super blij mee, wat een cadeau!