Makeover Caroline

 


Vrolijk en spontaan. Dat is Caroline ten voeten uit. Als planner bij de zeehavenpolitie staat Caroline haar mannetje.  


Caroline is helemaal in voor een nieuwe haarkleur. Haar halflange haar krijgt een diepe auberginerode kleur met highlights voor een levendig effect. De kleur en lengte van het haar  passen nu perfect bij haar huidskleur en gezichtsvorm.  
Caroline gebruikt zelf dagelijks make up, voor haar ogen vaak donkere tinten. De visagiste kiest echter voor zacht oranje tinten. Een donker poeder op de kaaklijn zorgt voor een schaduw die haar gezicht wat smaller doet lijken.


Caroline komt over als iemand die stevig in haar schoenen staat en die weet wat ze wil. Dit geldt ook voor haar kledingkeus. Een jurk vindt ze niet bij zichzelf passen; ze echt een broekenmens. Bij haar uitstraling past het stoere zwarte jasje erg goed. Mirjam laat Caroline zien dat ze de blouse het beste nonchalant op de broek dragen, liever niet in de broek – dat is te ‘keurig’ voor Carolien. Wel het onderste knoopje open voor een speels effect.  


 

Caroline's reactie:

Zelf zet ik mijn make up altijd dikker aan. Leuk om te zien dat je met lichte subtiele tinten een mooi natuurlijk effect krijgt. Mijn nieuwe haarkleur vind ik geweldig. Speels en toch representatief! Ik vind het zo leuk dat ik de kleding mag houden! Het zwarte jasje is echt helemaal naar mijn smaak. En de wat nettere broek vind ik tot mijn eigen verbazing ook erg  leuk staan. Klingel heeft er echt een topdag van gemaakt!