Makeover ElsEls heeft gezellig haar dochter meegenomen, want ze wil graag haar reactie op haar nieuwe uiterlijk horen. Els woont in Den Haag en is veel te vinden op het water. Ze heeft hierdoor een mooi bruin kleurtje. Els is erg benieuwd naar alle tips die ze vandaag krijgt!

Het kapsel van Els wordt alleen bijgeknipt. Aan de achterkant worden ongelijke lagen recht geknipt, waardoor het haar meer volume krijgt en voller oogt. De kleur wordt iets intenser gemaakt.  

Els krijgt een subtiele oog make-up van lichte grijstinten. Haar ogen komen hierdoor mooi uit. Omdat Els veel tijd buiten door brengt, raadt de visagiste haar aan altijd een dagcrème met goede UV- bescherming te gebruiken. De gezichtshuid  kan namelijk snel verouderen door zonlicht. 

Els is echt een zomertype. Zachte koele tinten staan passen daar goed bij. Grijsnuances staan Els ook bijzonder goed. De kleuren van de gekozen outfit matchen dan ook perfect!  De grijze broek met trui in grijs, blauw en paarstinten en de lichtblauwe mantel vormen een stijlvol geheel. Omdat Els niet zo groot is, adviseert de styliste haar te kiezen voor een smalle broek. De ceintuur met studs kan ze het beste dragen met de gesp uit het midden, dit geeft een leuke twist aan de outfit. De kraag van de mantel moet ze altijd opzetten; ook dit verlengt het silhouet.De reactie van Els:

Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten van deze dag, maar het was echt geweldig! Wat een bijzondere ervaring! Ik heb een enorm leuke dag gehad en veel goede tips gekregen. Ik ben erg in mijn nopjes met de outfit. Ik vind hem super!  Het klapstuk is voor mij wel de lichtblauwe mantel.  Ik weet zeker dat ik die deze winter heel vaak zal dragen.