Makeover IngridIngrid is een sportief type met een open uitstraling. Ze werkt met kinderen en draagt daarom vaak praktische kleding: een spijkerbroek met een trui of shirt. Favoriete kleuren van Ingrid zijn blauw en rood.  Ze hoopt er door de makeover achter te komen hoe ze zich vrouwelijker en iets chiquer kan kleden.

Het kapsel van Ingrid is kort en pittig. Ze heeft haar haar nooit eerder gekleurd uit angst voor een tegenvallend resultaat, maar ze durft het vandaag wel aan! Ingrid ‘s kapsel wordt bijgewerkt en het haar krijgt een warme koperkleur. De kleur vervaagt op natuurlijke wijze zodat ze niet bang hoeft te zijn voor uitgroei. De koperkleur staat mooi bij Ingrid’ s teint en laat haar ogen spreken. 


Ingrid krijgt een neutrale make-up die past bij haar persoonlijkheid en nieuwe haarkleur. De oranje/crème herfsttinten halen haar gezichtskleur subtiel op en accentueren haar ogen. Het geheel oogt heel natuurlijk.

Ingrid heeft een prachtig figuur en kan vrijwel alles dragen. Als basis is gekozen voor een donkerblauwe rechte broek. De styliste combineert deze met een beige vest en donkerblauwe gewatteerde jas. Dit geeft Ingrid een prachtige, iets klassieke uitstraling.    
Ingrid' s reactie:


Ik vond het een enorm leuke dag en heb veel goede tips gekregen. Mijn nieuwe haarkleur  vind ik super! Ik heb nu eigenlijk een beetje spijt dat ik dit niet eerder heb gedurfd. Ik vind de kledingset geweldig. De donkerblauwe broek zit erg mooi en de jas vind ik leuk om te zien en bovendien ook heel praktisch. Ik weet zeker dat ik die vaak zal dragen. Ik voel me er echt prettig en vrouwelijk in. Precies zoals ik hoopte!