Makeover Dia

 


Dia heeft 43 jaar in het onderwijs gewerkt en is nog bezig te wennen aan een leven dat niet in het teken van het schoolrooster staat. Ze heeft gelukkig veel hobby’s en brengt bovendien graag veel tijd door met haar kleinkinderen.

De kledingstijl van Dia laat zich omschrijven als sportief, jong en dynamisch. Haar kleding moet een afspiegeling van haar actieve levensstijl zijn. Dia’s favoriete kleur is blauw in alle mogelijke schakeringen.

Dia draagt een bril en wil graag advies hoe ze het beste haar ogen kan opmaken. Door een bril kunnen je ogen dieper lijken te liggen. Jeannette laat Dia zien hoe je dit oplost door een concealer onder de ogen aan te brengen. Bij  Dia’s donkerblauwe brilmontuur staat een lippenstift in een diepe tint erg fraai.


De blauwe trenchcoat is zowel qua kleur als qua stijl geknipt voor Dia. Samen met de rood geruite blouse en smal gesneden jeans is dit een perfecte outfit voor haar.


Reactie van Dia:

Wat een leuke dag was dit! Ik heb overal van genoten: de gezellige sfeer, de persoonlijke aandacht en de vakmanschap van Claudia, Jeannette en Jacqueline.  Mijn outfit vind ik helemaal top, lekker pittig van kleur, sportief en vlot. Ik ben er superblij mee!