Makeover Francy
Francy werkt als gehandicaptenbegeleidster en is in haar vrije tijd altijd bezig om het gezellig te maken in huis. Winkelen doet Francy erg graag, het liefst samen met haar dochter.Als ze aan het werk is draagt Francy meestal praktische kleding die tegen een stootje kan, vaak een jeans met een t-shirt of trui. Als ze niet aan het werk is, kleedt Francy zich graag wat vrouwelijker. Haar kledingstijl is dus heel gevarieerd, ze houdt ervan steeds andere kleuren en stijlen met elkaar te combineren.

Francy wil haar haar graag op lengte houden, daarom knipt Jacqueline het alleen iets ronder. Door het haar glad te föhnen en gedeeltelijk op te steken, creëert Jacqueline  toch een heel ander kapsel.

Jeannette geeft Francy tips hoe ze de buitenhoeken van haar ogen kan accentueren, zodat haar oogopslag groter lijkt. Francy past meerdere sets kleding, maar valt tenslotte voor de outfit met het zwarte rokje en het goudkleurige vest.

 

                           
Reactie van Francy:
Ik had van te voren al veel zin in deze dag maar hij was nog veel en veel leuker dan ik mij had voorgesteld. Alles was werkelijk perfect geregeld en ik heb echt van elk moment genoten. Ik ben erg blij met mijn haar, heb heel goede make-uptips gekregen en vind mijn outfit helemaal het einde! Door mijn werk draag ik zelden een rok; de combinatie met het goudkleurige vest vind ik supervrouwelijk en erg leuk staan!