Makeover LidyLidy geniet van haar pensioen en houdt erg van lezen, puzzelen, haken en breien. Daarnaast maken zij en haar man regelmatig leuke reizen.

Lidy heeft een grotere maat en vindt het daarom wel eens moeilijk om geslaagde combinaties te vinden. Ze draagt veel zwart en vaak tunieken met een broek of  jurken. Deze kiest ze dan in een opvallende kleur als rood of groen.
Recent heeft ze haar haar grijs laten uitgroeien. Lidy is daarom benieuwd welke kleuren nu het beste bij haar nieuwe haarkleur staan.

Lidy’s kapsel wordt in een vlotte bob geknipt. De kleur wordt opgefrist door een wasbeurt met een zilvershampoo. Deze reinigt het haar diep en haalt eventuele verkleuringen eruit. Hierdoor wordt het grijze haar nog mooier en krijgt het een fraaie glans.

Normaliter draagt Lidy maar weinig make-up. Een lijntje langs haar wimpers, mascara en aangezette wenkbrauwen is voor haar genoeg. Ze wil graag advies over hoe je eventuele kringen onder je ogen het beste kunt verhullen. Jeannette laat zien haar zien hoe je met een beetje concealer en gebruik van highlights je ogen kunt laten stralen. Een subtiele kleur op de lippen maakt de look af.

Lidy over het eindresultaat:

Ik vind mijn nieuwe kapsel echt geweldig! Ik ben er erg blij mee. Ik twijfelde namelijk al een tijdje of ik mijn haar zou laten groeien of toch weer zou laten knippen.
Het vest met het knalroze shirt eronder vind ik ook verrassend. De felle kleur haalt mijn gezicht op en als je deze tint combineert met wit en zwart, toont het geheel vlot en stijlvol. Ik voel me er heel goed in!