Makeover Lijnie

 

Lijnie geniet samen met haar man van haar pensioen. Ze is graag bezig en houdt onder meer van puzzelen, bloemschikken en glasmozaïek. Lijnie en haar man gaan als het even kan op reis; ze vinden het beiden fantastisch om steeds nieuwe streken te ontdekken.

Wat mode betreft vindt Lijnie het niet altijd makkelijk om te zien wat haar goed staat. Ze heeft een voorkeur voor comfortabele kleding, liefst in sportieve stijl en niet te netjes. Ze wil graag advies over welke kleding, make-up en welk kapsel bij haar leeftijd en figuur passen. 

Bij het aanbrengen van de make-up laat Jeannette zien hoe foundation en een lippotlood ervoor zorgen dat lippenstift goed hecht en lang blijft zitten. Jacqueline brengt meer volume en krul aan in het haar, een lang gekoesterde wens van Lijnie.

 

 
 

Alhoewel Lijnie zelf niet vaak voor beige kiest, haalt Claudia haar over toch een poncho in deze kleur in combinatie met een zwarte broek te proberen. De outfit staat prachtig bij Lijnie’s teint en haarkleur en laat haar er sportief en tegelijkertijd heel vrouwelijk uitzien.Reactie van Lijnie:

Ik vond het een erg leuke en bijzondere dag! We werden echt verwend en ik heb er enorm van genoten. Ik ben heel blij met mijn nieuwe kapsel, nooit gedacht dat het zou lukken om mijn haar meer volume te geven!
Jeannette en Claudia hebben mij een hoop nuttige stylingtips gegeven. Die ga ik zeker proberen op te volgen. Dat ik ook nog eens mijn outfit mag houden maakt deze dag het helemaal tot een geweldige ervaring!