Makeover Lucie
Lucie werkt 4 dagen per week op kantoor en is daarnaast druk met
haar twee
dochters en kleinzoon. Haar kledingstijl laat zich omschrijven
als vlot en gemakkelijk. Lucie houdt van kleur en prints.

Ze wil graag advies hoe ze deze beter op elkaar af kan stemmen. Qua
make-up is Lucie erg benieuwd hoe je hiermee je pluspunten het beste kunt
benadrukken, oftewel: ‘Hoe haal je het beste in jezelf naar boven’.
Lucie's haar wordt aan de onderzijde iets donkerder gekleurd.
Hierdoor krijgt de kleur meer diepte. Aan de achterkant wordt het haar wat opgeknipt,
zodat het volume meer bovenop komt te liggen. Jeannette houdt Lucie's make-up licht.
Haar ogen worden in neutrale kleuren opgemaakt; daarom krijgen haar lippen als contrast een diepere kleur. 
                    

 Lucie's reactie:


Ik ben erg blij met het eindresultaat. Ik heb mijn haar nooit zo donker gehad, maar vind het goed bij mij passen. Dit had ik veel eerder moeten doen! De combinatie van de poncho met het jurkje met luipaardprint, vind ik nog chiquer staan dan ik had  gedacht. Ik kies meestal voor dezelfde stijl en durf niet zo gauw iets nieuws te proberen. Nu ik gezien heb dat een beetje lef zeer positief kan uitpakken, ga ik proberen om niet altijd meer voor de veiligste optie te kiezen!