Makeover Anneke

Mogen wij u voorstellen aan Anneke? Anneke  is halverwege de zestig, 1.70m lang en heeft kledingmaat 42. Anneke geniet van haar pensioen, houdt van quilten, jeu de boulen, lezen en past graag op haar kleinkinderen.

Anneke wil graag een voller kapsel en een intensere haarkleur. Samen met Anneke zoekt de kapper een warme tint uit. Deze kleur past goed bij haar teint en komt pittig over. Het haar wordt in model gesneden waardoor een luchtig kapsel ontstaat met meer body. De highlights zorgen voor een natuurlijk, levendig effect.  

Anneke heeft een uitstekend figuur. Broeken, rokken en jurken staan haar allemaal. Meestal kiest  Anneke meestal voor broeken, daarom wil ze nu graag een rok proberen. Onze styliste laat zien dat je een lange trui op verschillende manieren kan dragen: door de trui meer of minder op te trekken verander je de lijn van je figuur. Anneke vindt het accent op de taille haar het leukst staan.      

De complete outfit van de roken de trui met het leren jasje staat Anneke geweldig! Anneke ziet er sportief en vrouwelijk uit. Mensen die haar leeftijd niet weten, zullen haar absoluut jonger inschatten!        

 

 

Reactie van Anneke:

Ik wist van te voren niet zo goed wat ik kon verwachten, maar ben  zeer verrast over mijn nieuwe look! Ik voel me erg prettig in deze kleding en vind het echt super dat ik de set mag houden!