Makeover Ans                                                      

Maak kennis met Ans. Ans is eind zestig, 1.64m. lang en heeft maat 46. Ans fietst en zingt graag, ook houdt ze van breien en puzzelen.

Ans is vanmorgen al om 5.00 uur opgestaan om bijtijds in Amersfoort te zijn. Voor de gezelligheid heeft ze haar zus meegenomen. Ans heeft erg veel zin in een nieuwe look!

De kapper heeft een warme kleur voor Ans uitgezocht en adviseert haar een modieus kort kapsel. Het resultaat is een vlotte coupe in een prachtige kleur waar Ans weinig aan hoeft te doen. 

Ans heeft een voller figuur en is niet zo lang. Tip van styliste Mirjam: kies als bovenkleding voor ruimvallende blouses en shirts. Die kleden mooi af en staan vlotter dan een klassiek model blouse. Ans draagt vaak vrij strakke broeken, maar de rechte broek die ze nu aan heeft staat haar  juist erg goed! Ans is het helemaal met Mirjam eens en beslist terplekke de volgende keer een recht model broek bij Klingel te bestellen.

Het korte leren jasje staat Ans geweldig. Het geeft haar, in combinatie met haar nieuwe coupe, een  open, sportieve uitstraling. De trendy colsjaal zorgt voor een leuke twist aan de outfit. 

 

 

Reactie van Ans:

Wat een enorm leuke dag was dit! Ik heb ervan genoten en de dag echt als een groot cadeau ervaren. Ik ben erg blij met mijn nieuwe kapsel en vind de kleding van Klingel super! Het leren jasje is voor mij absoluut de topper; ik ben van plan dit heel vaak te gaan dragen!