Makeover Claire

Last but not least: Claire! Claire is halverwege de zestig, 1.70m lang en heeft kledingmaat 40. Claire heeft veelzijdige interesses. Houdt van reizen, sporten, wandelen, fietsen , muziek, musea, lezen en gaat graag op stap met haar man. Daarnaast geeft ze les en werkt ze graag samen met jongeren in haar vakgebied psychologie.

Eigenlijk wilde Claire haar huidige haarkleur niet veranderen, maar als Danny (young hairdresser award winner 2014!) haar laat zien wat een donkerder tint voor haar uitstraling kan doen, gaat Claire direct overstag. Haar coupe wordt iets korter gesneden zodat het haar Claire's gezicht mooi omlijst.

Hoewel Claire graag vrouwelijk  overkomt, draagt ze vaak een broek. Vandaag is natuurlijk de perfecte dag om eens voor wat anders te kiezen, dus gaat Claire voor een rok. Het resultaat mag gezien worden!

Claire heeft een goed figuur en mooi gevormde benen. Zeer geschikt voor een rok. Ze is helemaal onder de indruk van het effect van het rokje. Wat een ander gezicht! De outfit past  haar in alle opzichten. Groen, waarvan ze dacht dat dit niet haar kleur was, blijkt een schot in de roos. Het leren jasje geeft  de outfit een wat stoere uitstraling die perfect aansluit bij Claire’ s persoonlijkheid.

 

Reactie van Claire:  

Ik ben er beduusd van! Ik heb zo genoten van deze dag! Ik vind de makeover in alle opzichten top.  Dat ik zo makkelijk over te halen zou zijn tot een andere look had ik nooit gedacht! Ik heb mezelf dus niet alleen uiterlijk, maar ook innerlijk beter leren kennen vandaag. Ik ben héél blij met mijn nieuwe outfit. Dit is echt een geweldige prijs van Klingel!