Makeover Nel

Maak kennis met Nel. Nel is eind vijftig, 1.76m lang en heeft kledingmaat 46. Nel past met veel plezier  op haar kleinzoon van anderhalf, houdt van wandelen in het bos en leest en puzzelt graag.

Voor Nel zoekt de kapper een kastanjebruine haarkleur uit die goed bij haar teint  past. Nel’ s nieuwe coupe geeft haar direct een vlotte en moderne uitstraling. Het haar valt nu speels in het gezicht, waardoor haar ogen mooi uitkomen.

Onze styliste Mirjam laat Nel zien dat ze het ideale figuur kan benaderen door de bovenste knoopjes van de blouse open te laten. Zo creëer je een V- vorm die zorgt voor lucht in het silhouet en de aandacht naar de schouders trekt. Ze raadt Nel verder aan de blouse aan de voorkant in de pantalon te dragen en aan de achterkant los te laten hangen. Hierdoor wordt de taille goed zichtbaar en geef je  een nonchalante touch aan je look.   

Al is Nel lang, rechte lange truien of shirts raadt Mirjam haar af. Deze leggen het accent lager op het lichaam, waardoor het bovenlichaam optisch nog langer wordt en de benen korter lijken. Benadruk juist de taille! Op deze manier creëer je meer vorm in je figuur.

De trendy multicolor blouse en de kobaltblauwe jas staan Nel erg goed. De sprekende kleuren van de  outfit geven haar een frisse, jeugdige uitstraling.

     

Reactie van Nel:

Ik draag niet vaak felle kleuren, maar zie nu dat deze me goed staan. Ik ben erg blij met mijn nieuwe look! Ik twijfelde altijd over mijn maat, maar nu weet ik dat de maten van Klingel precies kloppen. Ik kan voortaan alles direct in de goede maat bestellen.