Vitalmaxx Minitrainer
+
-
product image ×
Vitalmaxx

Minitrainer

Artikelnr.: 04381/80X
 • Training voor armen en benen
 • Compact en dus makkelijk op te bergen
 • Met trainingscomputer
Kleur grijs
Kies het door u gewenste artikel.
Selecteer hoeveelheid
error.wrongLength
€ 59,99
Incl. BTW
Beschikbaarheid: 
Het artikel is leverbaar
met 24-uursservice ontvangt u uw bestelling op dinsdag
product.hotline.info
 • Bijpassende Artikelen
 • Andere klanten kochten ook
 • Artikelbeschrijving
Het compacte alternatief voor een grote hometrainer! U zet de minitrainer gewoon voor uw stoel, en u kunt meteen aan de slag, zelfs terwijl u televisie kijkt. Voor het trainen van uw armen zet u de minitrainer op tafel en draait u de hendels met uw armen rond. Op het display kunt u de afstand die u fietst, uw snelheid en het calorieverbruik aflezen. Afm. l 48,5 x b 17 x h 29 cm. Gewicht: 5,95 kg.
Hoogte 26
Breedte 48
Lengte 43
Trainingswijze Kracht
Trainingszone Armen Benen
Display Ja
Kleur grijs
 • Dit zeggen onze klanten
Minitrainer heeft als beoordeling 4.0 van de 5 door 6.
Rated 1 van de 5 door uit valt erg tegen in elkaar zetten is makkelijk.. Knop om weerstand in te stellen werkt niet. Ik heb maat 41 en als ik fiets raak ik regelmatig de steun achter met mijn hiel. Ook glijdt het apparaat steeds weg. Ik heb een niet gladde vinylvloer en in de slaapkamer tapijt. Bij beide gleed het steeds weg. Dus retour gedaan.
Datum plaatsing: 2017-01-23
Rated 4 van de 5 door uit leuke minitrainer Ik heb een home trainer,maar nu is dit te zwaar voor mij,vandaar deze minitrainer,alleen veel extra weerstand krijg ik niet,als ik hem op 2 zet.Voor de rest makkelijk te hantere,doe het ook met mij n armen,dus 2x plezier van het traingeval
Datum plaatsing: 2016-11-15
Rated 4 van de 5 door uit practische minitrainer Het verlicht de pijnen in mijn onderbenen
Datum plaatsing: 2016-02-11
Rated 5 van de 5 door uit goed apparaat Ben er tevreden mee. En levering was snel
Datum plaatsing: 2015-08-04
Rated 5 van de 5 door uit goed het staat onder mijn bureau en tijdens het werk aan mijn bureau , maak ik gebruik van mijn fiets
Datum plaatsing: 2015-06-03
Rated 5 van de 5 door uit goed apparaat Mijn man heeft Parkinson en durfde niet meer te fietsen nu kan hij toch met handen en benen zijn spieren iets verstevigen. Goed apparaat.
Datum plaatsing: 2015-04-09
 • y_2017, m_8, d_18, h_22
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_1.0.0-hotfix-1
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_6
 • loc_nl_NL, sid_043818, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_klingel