Gebha Pantoffel
+
-
product image ×
Gebha

Pantoffel

Artikelnr.: 45181/50X
 • Zacht, warm en comfortabel
 • Made in Germany
 • Van zuiver scheerwol
Kleur naturel
G
Maat
36
37
38
39
40
41
42
Kies het door u gewenste artikel.
Selecteer hoeveelheid
error.wrongLength
€ 24,99
Incl. BTW
product.hotline.info
 • Andere klanten kochten ook
 • Artikelbeschrijving
GEBHA pantoffel met rits. Binnenzool van wol. Wijdte G.
Maattabel Duits
Sluiting Rits
Materiaal zool Synthetisch
Eigenschappen zool Doorlopende zool
Kleur naturel
Wijdte G
Bovenwerk Wol
Materiaal voering Wol
Samenstelling voering 100% scheerwol
Materiaal binnenzool Wol
Samenstelling binnenzool 100% scheerwol
productAttributeImage
productAttributeImage
productAttributeImage
 • Dit zeggen onze klanten
Pantoffel heeft als beoordeling 5.0 van de 5 door 3.
Rated 5 van de 5 door uit Prachtige pantoffels Ik heb al tweede keer gekocht het zelfde pantoffels en heb ik eindelijk lekker warme voeten . Mijn moeder heeft ook deze pantoffels en wij zijn heel erg tevreden van . Is zeker , dat als deze zijn op dan kopen wij het zelfde pantoffels weer !!
Datum plaatsing: 2016-11-22
Rated 5 van de 5 door uit Fantastische mooie en goed passende pantoffel! Ik heb ze een paar weken geleden gekocht en ben er uiterst tevreden mee!
Datum plaatsing: 2016-10-22
Rated 5 van de 5 door uit Al vier jaar koop ik ieder jaar deze pantoffels. Ik doe de klep omhoog, zodat mijn enkels ook bedekt zijn. Ik u aanraden deze pantoffels te kopen, als u altijd koude voeten heeft. Mijn voeten zijn meer koud en ik zorg jaar dat ik een paar pantoffels een voorraad heb.
Datum plaatsing: 2015-10-22
 • y_2017, m_6, d_22, h_15
 • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_1.0.0-hotfix-1
 • cp_1, bvpage1
 • co_hasreviews, tv_0, tr_3
 • loc_nl_NL, sid_451815, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
 • clientName_klingel