Bezorgen

U kunt bij uw bestelling aangeven waar u uw bestelling wilt ontvangen: op uw huisadres, een ander adres, bijv. uw werkadres, of bij een DHL Parcelshop.
 

Bezorging op uw huisadres

Als u voor bezorging op uw huisadres heeft gekozen, wordt de bestelling door DHL bij u thuis afgeleverd. Zodra uw bestelling naar u onderweg is, informeren wij u hierover per mail. In deze mail vindt u ook een track & trace code aan de hand waarvan u kunt zien wanneer uw bestelling wordt bezorgd.
Bent u niet thuis op het moment van bezorging, dan kan de bezorger ervoor kiezen het pakket bij de buren af te leveren. U vindt dan een kaart in de bus met daarop het adres waar het pakket is afgegeven. Waren de buren ook niet thuis zijn, of heeft u aangegeven dat u niet wilt dat uw pakket bij buren bezorgd wordt, dan staat op de kaart wanneer de bezorger weer langskomt. Op de kaart staat ook een bezorgcode. Met deze code kunt u op www.dhlparcel.nl zelf aangeven wanneer u het pakket opnieuw bezorgd wilt hebben. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

De bezorgkosten voor levering op het door u gekozen adres bedragen € 5,95. Uw pakje is tevens verzekerd tegen beschadiging en verlies. Per bestelling betaalt u slechts eenmaal verzendkosten ongeacht het aantal bestelde artikelen of eventuele nazendingen.
 

Bezorging bij een DHL Parcelshop

U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling bij een DHL Parcelshop op te halen. Handig als u vaak niet thuis bent. U kiest zelf bij welke DHL Parcelshop u uw bestelling af wilt halen. De ruime openingstijden van DHL Parcelshops maken het mogelijk dat u op een tijd die u het beste schikt uw pakketje kunt afhalen. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Zodra uw pakketje bij een DHL Parcelshop binnen is, ontvangt u een bericht via e-mail, sms of telefoon. U heeft een week de tijd om uw bestelling af te halen. Als u uw bestelling nog niet heeft opgehaald, ontvangt u na 3 dagen een herinnering. Als u na 7 dagen uw pakketje nog niet heeft opgehaald, wordt het teruggestuurd.

Het is eveneens mogelijk artikelen via een DHL Parcelshop terug te sturen. Op het retouretiket staat de dichtstbijzijnde DHL Parcelshop vermeld. U mag uw bestelling natuurlijk ook via een andere DHL Parcelshop terugsturen. Via www.dhlparcel.nl vindt u parcelshops bij u in de buurt.  
 

24-uursservice

Wilt u uw nieuwe kleding morgen al kunnen dragen? Dat is mogelijk! Alle direct leverbare artikelen waar in de artikelbeschrijving het 24-uursservicelogo bij staat, kunt u extra snel laten bezorgen. Kies hiervoor tijdens het bestelproces bij stap 1 'Uw klantgegevens' de optie '24-uursservice'.

Let op: voor deze service wordt een toeslag van € 7,95 bovenop de standaard verzendkosten berekend. Ook als u gebruikmaakt van uw retourrecht wordt de toeslag in rekening gebracht.
 
Hieronder ziet u precies hoe het werkt:

U bestelt U ontvangt uw bestelling
Maandag voor 11.30 uur Dinsdag
Maandag na 11.30 Woensdag
Dinsdag voor 11.30 Woensdag
Dinsdag na 11.30 Donderdag
Woensdag voor 11.30 Donderdag
Woensdag na 11.30 Vrijdag
Donderdag voor 11.30 Vrijdag
Donderdag na 11.30 Zaterdag
Vrijdag voor 11.30 Zaterdag
Vrijdag na 11.30, zaterdag of zondag Dinsdag
Bestelt u op feestdagen, dan heeft u uw bestelling binnen twee werkdagen in huis (uitzonderingen mogelijk i.v.m. feestdagen in het land waar de artikelen vandaan komen).