Personeelsfunctionaris (20-25 uur per week)

Klingel is een thuiswinkelorganisatie die naast de vertrouwde catalogus ook online actief is om haar klanten te voorzien van mode, schoenen, sieraden maar ook huis-, tuin- en keukenartikelen. Het kantoor van Klingel is gevestigd op het bedrijvenpark 'Rivium' in Capelle aan den IJssel (naast de Van Brienenoordbrug). In Capelle aan den IJssel wordt door zo'n 100 medewerkers gewerkt aan het optimaal verwerken van schriftelijke, telefonische en online bestellingen en het verlenen van klantenservice op professionele wijze.

Functie eisen:

In de rol van HR medewerker draag je zorg voor alle operationele, dagelijkse HR-activiteiten. Je voert alle voorkomende HR administratieve werkzaamheden uit ten behoeve van in- en uitdienstredingen, personeelsmutaties en de administratieve verwerking van verzuim. Tevens verwerk je de mutaties voor de salarisadministratie. Ook ben je het aanspreekpunt voor de medewerkers op het gebied van personeelszaken.


Wat ga je doen

  • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding HRM of daarmee vergelijkbaar;

  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden;

  • Je beschikt over een uitstekende kennis van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift;

  • Je bent een integere, accurate, proactieve en enthousiaste aanpakker. Je schakelt makkelijk tussen veel verschillende werkzaamheden en kunt eigen werkzaamheden goed plannen en organiseren.

Wij bieden:

De juiste kandidaat kan rekenen op een zeer uitdagende functie binnen een klein team in een gezonde organisatie. Inzet, initiatief en resultaat worden gewaardeerd en gehonoreerd. Wij bieden een concurrerend pakket arbeidsvoorwaarden en uitstekende studiefaciliteiten.

Solliciteren?

Is jouw enthousiasme gewekt én beschik je over de genoemde competenties? Dan komen wij heel graag met jou in contact! Wij nodigen je uit zo snel mogelijk je interesse kenbaar te maken door een  motivatiebrief met cv ter attentie van Mirte de Rooij te mailen naar sollicitatie@klingel.nl. Wil je meer informatie over de functie, bel dan even met haar: 010-4478686.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.