Betaling en verzending

Bestel bij KLiNGEL - betaal zoals gewenst*

KLiNGEL biedt u vele voordelen zoals gratis retourneren of de keuze uit diverse betaalmogelijkheden. Meer informatie vindt u hier: www.klingel.nl/betalen.

Levering op het gewenste adres

Uw bestelling wordt direct op het gewenste adres afgeleverd, waar dan ook in Nederland. Bij het bestellen heeft u de mogelijkheid om naast uw eigen factuuradres bij het invullen van uw persoonlijke gegevens een ander afleveradres op te geven.

Betalingsmogelijkheden*

De betaalvoordelen op een rij:

iDEAL

Betaal eenvoudig, snel en veilig via iDEAL. Als u een online bankrekening heeft bij een bank die meedoet aan iDEAL, kunt u bij KLiNGEL eenvoudig met iDEAL betalen. U wordt direct doorgestuurd naar uw gebruikelijke online bankpagina waar u eenvoudig uw bankgegevens kunt invullen.


Kreditkaart

U kunt bij KLiNGEL snel, gemakkelijk en veilig met creditcard betalen. Als u met creditcard betaalt, wordt het bedrag van uw rekening afgeschreven nadat het bestelproces is voltooid. Tijdens het bestelproces hebben we het kaartnummer, de geldigheidsduur, de creditcardmaatschappij en het verificatienummer van de kaart nodig. Wij bieden u het hoogste beveiligingsniveau met behulp van de nieuwste encryptietechnieken (3D-Secure).


Bankoverschrijving (Klarna.)

Betaal eenvoudig en direct zonder registratie. “Bankoverschrijving” is een TÜV-gecertificeerde directe overboekingsprocedure waarmee u dankzij het invoeren van uw pincode en TAN veilig kunt betalen met uw gebruikelijke online bankgegevens.


PayPal

Met PayPal betaal je gemakkelijk, snel en veilig. Elke keer dat u een aankoop doet bij PayPal, heeft u alleen uw e-mailadres en uw PayPal-wachtwoord nodig. Dit betekent dat u bij uw volgende aankopen de financiële gegevens die u al bij PayPal heeft opgeslagen, niet opnieuw hoeft in te voeren. Aan het einde van uw bestelling wordt u naar de PayPal-pagina geleid. Daar kunt u inloggen met uw e-mailadres en uw PayPal-wachtwoord en de bestelling afrekenen. Vervolgens wordt u doorgestuurd naar de orderbevestigingspagina van de KLiNGEL winkel en is uw bestelling afgerond.


SEPA-automatische incasso

Met uw toestemming schrijven wij het factuurbedrag graag van uw bankrekening af wanneer het verschuldigd is. Voorwaarde voor incasso via SEPA-incasso is een SEPA-incassomachtiging. Het verlenen van een SEPA-domiciliëringsmandaat is geldig totdat u deze intrekt. Deze machtiging dient u tijdens het bestelproces te bevestigen en kunt u aan het einde van de bestelling als PDF downloaden en opslaan.


Op rekening

Neem de tijd bij het betalen, want bij KLiNGEL hoeft u uw factuur niet zoals gebruikelijk na 14 dagen te betalen, maar kunt u het gehele factuurbedrag binnen 30 dagen na factuurdatum betalen. Houd er rekening mee dat voor betaling per factuur een kredietwaardigheid vereist is.


Termijnbetaling

Bij KLiNGEL kunt u uw rekening gemakkelijk in 2 of 3 maandelijkse termijnen* betalen. Wij rekenen slechts een kleine renteopslag. Bij het plaatsen van uw bestelling betaalt u geen extra boekingskosten of verwerkingskosten! De eerste termijn is verschuldigd 30 dagen na factuurdatum. De voorwaarden voor gespreid betalen vindt u in onze termijnentabel en in de termijnencalculator.


Betaalpauze

U kunt een betaalpauze combineren met betaling ‘op rekening’ of met gedeeltelijke betaling in maandelijkse termijnen. Wij rekenen slechts een kleine toeslag bovenop de prijs voor contante betaling. Wij informeren u regelmatig over onze betalingspauzeaanbiedingen. Deze aanbieding is alleen geldig voor klanten die al meer dan 3 maanden een bestaand klantaccount hebben en over een overeenkomstige kredietwaardigheid beschikken.


 

*kredietwaardigheid vereist