16 oktober 2020 | Leestijd: 5 Minuten

Ze is een bekend gezicht bij KLiNGEL en u heeft haar dan ook ongetwijfeld gezien: Paola Felix. U zult het niet zeggen, maar afgelopen 5 oktober mocht Paola 70 kaarsjes uitblazen. Reden voor een feestje! Deze mijlpaal is niet het enige wat we te vieren hebben. Het is ook 20 jaar geleden dat wij voor het eerst samenwerkten met Paola Felix. Voor veel vrouwen is ze al een grote inspiratie op modegebied geweest. Hoog tijd om terug te blikken op een paar mooie momenten uit onze fijne jaren samen. Wij nemen u mee langs een paar hoogtepunten uit de afgelopen 20 jaar en u krijgt een exclusief kijkje achter de schermen.

Terugblik op een succesvolle samenwerking: de Paola-collecties bij KLiNGEL

Sommige trends zijn zo tijdloos dat ze elk seizoen terugkomen. Wel steeds weer in een nieuw jasje. Met haar scherpe blik voor mode heeft Paola Felix door de jaren heen veel van deze trends weten te ontdekken en ze aan het KLiNGEL team voorgesteld. Ook vandaag de dag zijn ze nog enorm populair. Wij zetten er een aantal op een rijtje. Herkent u ze?

Modetrend maritiem

Elegant, klassiek en basic: maritieme mode heeft een hele eigen charme. Kenmerkend voor de maritieme stijl is de kleurencombinatie van blauw, wit en rood. Daarbij zijn ook streepjes en ankerprints onlosmakelijk verbonden met de trend. Al deze elementen komen voorbij in de maritieme collectie van Paola Felix. Met comfortabele sweatshirts, vrouwelijke vestjes en sportieve shirts en bodywarmers laat ze zien dat maritieme mode niet alleen tijdloos, maar ook heel elegant en stijlvol is.

Dat Paola veel plezier aan mode beleeft, ziet u op de foto’s. Links is een foto uit 2010 toen we een geweldige tijd hadden aan de Bodensee. Ook onvergetelijk was onze shoot in 2014 op Tenerife, hier rechts. De passie straalt ervan af!

Modetrend animal

Ook niet weg te slaan uit de lijst is de animalprint. Het door de dierenwereld geïnspireerde dessin staat aan de ene kant voor kracht en moed en aan de andere kant voor élégance en glamour. Slangen, luipaarden en zebra’s hebben opvallende patronen wat de collectie met animalprints ook heel opvallend maakt. Het bijzondere aan de shirts, jasjes en jurken uit de Paola-collectie? De animaldessins krijgen een frisse touch door de trendkleuren en moderne designs. Dat maakt ze geschikt voor allerlei gelegenheden.

Hoe goed animalprints met eenvoudige basics gecombineerd kunnen worden, heeft Paola hoogstpersoonlijk bewezen. De vrouwelijke look op de linkerfoto hebben wij in 2014 op Santorini vastgelegd. De outfit rechts op de foto is samengesteld voor de fotoshoot in 2010 aan de Bodensee.

Modetrend black & white

Er is nauwelijks een kleurencombinatie die op zo veel manieren te combineren is als zwart & wit. Dat is niet zo gek, want tegenpolen trekken elkaar aan. Terwijl zwart sterk en krachtig is, heeft wit een frisse uitstraling en toch passen beide nuances perfect bij elkaar. Dat geeft modefans als Paola Felix veel creatieve speelruimte. In haar collectie in Black & White stijl heeft zij erop gelet dat de unieke eigenschappen van deze match goed tot hun recht komen. Ook heeft ze ervoor gezorgd dat er een outfit naar ieders smaak is.

Paola Felix heeft veel oog voor detail bij het samenstellen van de collectie. Kijk maar eens naar de foto’s die gemaakt zijn in Miami in 2008 en aan de Bodensee in 2010. Vooral het subtiele spel met rode kleurelementen heeft een groots effect.

Modetrend metallic

De metallic collectie van Paola is net zo glansrijk als haar carrière. Wat opvalt aan de glanzende items is dat ze heel makkelijk met basics te combineren zijn. Dat maakt ze geschikt om elke dag te dragen. Iets wat Paola al sinds het begin van onze samenwerking heel belangrijk vindt. Want van de mode van KLiNGEL moet u elke dag plezier kunnen hebben. 

Werp een blik op bovenstaande foto’s van onze shoot in Miami en de Bodensee en u bent meteen verkocht. Net als Paola. Haal stralende lach past perfect bij de metallic nuances als zilver-, koper en goudtinten.

Modetrend bloemen

Naast animaldessins zijn ook bloemenprints heel veelzijdig. Romantisch, speels, opvallend, excentriek of juist subtiel en schattig: bloemen kunnen in verschillende stijlen verwerkt worden. Bovendien passen ze bij nagenoeg elke kleurnuance zonder daarbij hun unieke effect te verliezen. Het spel met kleuren, moderne pasvormen en allerlei soorten bloemen vindt u ook terug in de bloemrijke Paola-collectie. Hier worden de bloemetjes buiten gezet!

Op de foto’s is heel goed vastgelegd wat wij willen uitstralen met onze mode: levensvreugde. Dat is vooral te danken aan ons model Paola Felix die in 2008 in Miami Beach en in 2006 op Tenerife liet zien dat krachtige kleuren, bloemenpatronen en een lach een onweerstaanbare combinatie zijn.

Modetrend breimode

Breimode is zacht en iets om lekker in weg te kruipen. De trend kent dan ook veel fans, waaronder Paola Felix, die het een feestje vindt om de items uit de breimodecollectie te dragen. De comfortabele truien van zachte materialen en de winterse vesten hebben een tijdloos karakter. De vele kleuren en patronen maken ze bovendien tot echte eyecatchers.  

Deze outfits zijn hét voorbeeld van tijdloze mode. Deze foto’s zijn gemaakt in 2008 aan de Bodensee en in 2006 op Tenerife, maar deze kledingstukken kunt u ook vandaag de dag nog heel goed dragen.

Hopelijk heeft u genoten van de kleine modereis met Paola Felix. Welke trend is uw favoriet? Laat het ons weten.

Geef ons uw mening
Schrijf hier uw antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *