16 mei 2018 | Leestijd: 3 Minuten

Hetty werkt pas enkele weken als invalkracht bij Dress for Success in Utrecht. Het was dan ook een grote verrassing te ontdekken dat ze was uitgekozen voor deze fotoshoot.

Zelf werkt Hetty als styliste en ze wil haar talent graag zo breed mogelijk inzetten. Het geeft haar voldoening om mensen te helpen zich goed te kleden binnen hun persoonlijke stijl.
Hetty zegt hier zelf over: “Als je iemand een outfit aanmeet die goed bij hem of haar past, dan straalt deze persoon kracht en zelfvertrouwen uit. Twee dingen die van belang zijn bij het solliciteren naar een baan. Als iemand de baan gekregen heeft, dan mag hij of zij terugkomen om een tweede set werkkleding uit te zoeken. Het is geweldig om te zien dat iemand een succesvol gesprek heeft gehad!”

Hetty-overlegt-wat-ze-aantrekt-uit-de-collectie-textbild_03

De aanpak van Dress for Success

De aanpak van Dress for Success blijkt te werken. Klanten vertellen dat ze dankzij de geschikte kleding en de adviezen met meer zelfvertrouwen op gesprek gaan. Zij geven de 10 winkels gemiddeld een 8.9. Jaarlijks vinden ongeveer drieduizend kleedsessies plaats, met een hoog succespercentage: ruim 64 % van de klanten slaagt.

Omdat iedereen verschillend is, is elk kledingadvies anders! Elk figuurtype heeft andere positieve punten om te benadrukken of aandachtspunten om te camoufleren. Het is tevens van belang om in te schatten welke kleding past bij de persoon zelf en bij de toekomstige baan. Een outfit waaraan zichtbaar aandacht besteed is, zorgt voor serieuze uitstraling en kan nét het verschil maken bij een sollicitatie.

Het moment van de fotoshoot Hetty-posseert-in-haar-nieuwe-outfit-textbild_06

Hetty vindt het wel spannend om deel te nemen aan de fotoshoot. Gelukkig lukt het haar te ontspannen en kan ze zich overgeven aan het advies van de professionals. Ze volgt de visagiste met veel interesse. Dat komt mede doordat ze binnenkort zelf ook een opleiding tot visagiste zal gaan volgen.

Bij de visagiste had Hetty zich al voorzichtig laten doorschemeren dat ze hoopte op een outfit met een » zilverkleurig vest. Ze vindt het een prachtige kleur die goed past bij haar koele huidtint. Styliste Patty Zomer heeft gehoor gegeven aan haar verzoek!
Tip van Patty: Als je met zilver en pailletten werkt, houd de ondergrond dan rustig. Het liefst in één kleur.

Zelf vindt Hetty dat ze nooit leuk op foto’s staat. Maar nu ze gefotografeerd wordt door een professionele fotograaf, is ze heel benieuwd naar het resultaat. In het begin is het nog een beetje onwennig, maar al snel krijgt Hetty de smaak te pakken! De foto’s zijn dan ook prachtig geworden!

Hetty’s persoonlijke tip

Hetty’s tip ‘to dress for success’: kies wat bij je past en waar je je prettig in voelt, dan straal je dat ook uit.

Zoekt u ook een outfit waarin u zich prettig voelt en waarmee u mooi en zelfverzekerd voor de dag zult komen? Kijk dan snel op » Dress for Success en laat u inspireren door de collectie die door de styliste Patty Zomer samengesteld is.

Van alle verkochte items doneert KLINGEL 5% aan Dress for Success. Zo levert u met uw bestelling een waardevolle bijdrage aan Dress for Success. Nóg een reden om iets moois uit te kiezen!

Tips van de redactie

Geef ons uw mening
Schrijf hier uw antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties