• Meer dan 35.000 artikelen
 • Veilig winkelen
 • Gratis retourneren
📧 €10 korting voor de nieuwsbrief!Meld u nu aan
📧 €10 korting na uw eerste aanmelding voor de nieuwsbrief!Meld u nu aan
Medische apparaten(28)
Filteren op:
Sorteren op:

Categorieën

Filter & sorteer

 • Sorteren op:
  Meest populair eerst
 • Kleur
 • Producttype
 • Merk
 • Prijs
 • Functies

Sorteren op:

Medische apparaten(28)

Houd uw waarden in de gaten met medische apparaten

Medische apparaten kunnen een stukje bijdragen aan een goede gezondheid. En dat is wat we allemaal willen. Met medische hulpmiddelen als een bloeddrukmeter kunt u uw waarden makkelijk en snel meten en tijdig een arts inschakelen bij afwijkingen. Want zoals het spreekwoord zegt: voorkomen is beter dan genezen. Bestel daarom uw medische apparatuur bij KLINGEL.

Houd uw gezondheid in de gaten met medische apparaten

Met medische apparaten kunt u uw gezondheid in de gaten houden. Een gezond leven is de grootste wens van ieder persoon. We hebben onze gezondheid niet altijd in de hand, maar kunnen deze op bepaalde punten wel in de gaten houden door medische apparatuur te gebruiken. Hiermee kunt u bijvoorbeeld een hoge bloeddruk opsporen of een verhoogde temperatuur. Wanneer u op tijd onregelmatigheden in waarden ontdekt, kunt u snel contact opnemen met een arts. U heeft dan al meerdere resultaten die u kunt laten zien en de arts kan vervolgens bepalen of een medische behandeling noodzakelijk is. Daarnaast zijn er medische hulpmiddelen die u kunnen helpen bij bepaalde aandoeningen. Een inhalator wanneer u astma heeft is een van de voorbeelden.

In de online shop van KLINGEL vindt u veel medische apparaten voor verschillende doeleinden. Ze zijn handig, compact en makkelijk te bedienen, dus u kunt ze zonder problemen thuis gebruiken, maar ook meenemen wanneer u bijvoorbeeld op vakantie gaat. De technische vooruitgang van medische apparatuur is heel groot en ontwikkelingen gaan snel, waardoor de producten steeds beter worden. Onze collectie bestaat alleen uit de beste en nieuwste medische apparaten, zodat u zeker weet dat u kwaliteit in huis haalt.

Om het shoppen zo aangenaam mogelijk te maken, zijn alle artikelen verdeeld in een overzichtelijke categorie met alleen medische apparaten. Deze categorie is weer verder opgedeeld, zodat u heel gericht kunt zoeken. De duidelijke foto’s geven u een goede indruk, zodat u al meteen kunt zien hoe makkelijk de medische apparaten in gebruik zijn. Ook de uitgebreide artikelomschrijving geeft u de nodige informatie over een product.

Nauwkeurige medische apparatuur voor duidelijke meetresultaten

Het grootste gedeelte van onze medische apparaten is bedoeld voor het meten van bepaalde waarden in het lichaam. De bloeddrukmeter is het populairst. Een hoge bloeddruk kan het risico op hart- en vaatziektes vergroten. Daarom is het verstandig om regelmatig uw bloeddruk te meten. Zo kan er op tijd ingegrepen worden bij afwijkende waarden. Bij KLINGEL hebben we bloeddrukmeters voor de bovenarm en voor om de pols. U doet de manchet van het apparaat om de juiste meetplek van uw arm en met een druk op de knoop meet dit vervolgens automatisch uw bloeddruk. Het resultaat verschijnt op het overzichtelijke scherm. Bovenaan staat de zogenaamde bovendruk en onderaan de onderdruk. De meeste van deze medische hulpmiddelen meten daarnaast uw polsslag om hartritmestoornissen op te kunnen sporen.

Om een goede indicatie te krijgen van de gemiddelde waarden berekent de meter de gemiddelde waarden van de laatste dagen. Alle metingen van de afgelopen tijd worden vervolgens opgeslagen. Mocht u naar een arts gaan dan kunt u door middel van handige medische hulpmiddelen al een periode-overzicht van aan de arts overhandigen.

Ook het gewicht speelt een rol bij uw gezondheid. Zoals haast iedereen wel weet, brengt overgewicht risico’s met zich mee. Zoals er medische apparaten zijn om uw bloeddruk te controleren, zo zijn er ook artikelen om uw gewicht in de gaten te houden, namelijk de personenweegschalen. U kunt aan uw arts vragen wat uw ideale gewicht is en met de personenweegschaal kunt u in de gaten houden of u in de buurt van uw streefgewicht bent. Onze weegschalen zijn allemaal uitgevoerd met een comfortabel stavlak, een makkelijk af te lezen display en antislipvoetjes die het ze heel prettig maakt in gebruik.

Haal rustig adem: inhalatoren en zuurstofmeters bij KLINGEL

We lopen allemaal regelmatig een verkoudheid op. En dat is geen pretje! Het duurt meestal zeven tot negen dagen voordat de verschijnselen weer over zijn. Voor in de tussentijd hebben we bij KLINGEL medische hulpmiddelen die u kunnen helpen wat vrijer te ademen en meer lucht te krijgen. Bijvoorbeeld een inhalator met een zoutoplossing of etherische oliën.

Ook astmapatiënten hebben baat bij een goede inhalator. Wij hebben verschillende inhalatoren die het transport van de medicijnen die artsen voorgeschreven hebben ondersteunen. Deze zijn heel comfortabel in gebruik en ook het instellen is een fluitje van een cent.

Na het gebruik van een inhalator krijgt u als het goed is meer lucht. Bij KLINGEL vindt u medische apparaten die het zuurstofgehalte in het bloed meten: de zuurstofmeters. Op een geheel pijnvrije en snelle manier heeft u zicht op uw bloedzuurstof. Vooral voor mensen met astma kan dit heel handig zijn, maar ook als u op vakantie gaat in hooggelegen gebieden. Op deze plekken is er namelijk minder zuurstof aanwezig in de lucht, wat voor mensen met hartklachten of astma problemen met zich mee kan brengen. Het apparaatje is zo klein en licht dat u het zonder problemen in uw bagage kunt vervoeren.

Medische hulpmiddelen bestelt u online bij KLINGEL

Een goede gezondheid is van grote waarde! Daarom kan het verstandig zijn om met behulp van medische apparaten bepaalde waarden en zo uw gezondheid in de gaten te houden. Uw medische apparatuur kunt u het best bestellen op KLINGEL. Wij leveren namelijk kwaliteit en service. Alle medische hulpmiddelen zijn pas in onze online shop te vinden als ze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die wij stellen. Dus of u nu een koortsthermometer, een weegschaal of een bloeddrukmeter zoekt: u bent bij ons aan het juiste adres. Ook aan de service stellen wij hoge eisen. Wij vinden het namelijk heel belangrijk dat u tevreden bent. U kunt dan ook zeven dagen per week telefonisch contact opnemen met onze klantenservice wanneer u vragen hebt. Ook hebben wij in onze webshop een online contactformulier dat u elk moment van de dag met uw vraag kunt versturen. Maar onze goede service vindt u op meerdere plekken terug. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf kiezen hoe u het liefst betaalt én uw pakket wordt gewoon aan de deur afgeleverd. Zo makkelijk was het shoppen nog nooit!


waiting...

€10 welkomstkorting⁴

Nieuwsbrief: €10 welkomstkorting⁴

 • de nieuwste trends
 • exclusieve kortingsacties
 • leuke aanbiedingen
 • stylingtips van onze mode-experts

Nieuwsbrief: €10 welkomstkorting⁴

* Verplicht veld
CONTACT
010 - 447 98 00* *Maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.30 tot 21.00 uur en zaterdag en zondag van 8.30 tot 17.00 uur.
VEILIG BETALEN
 • Factuur
 • Betaling in 3 termijnen
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
 • IDeal
VOLG ONS
SHOPPING-APP
 • AppStoreNL
 • PlayStoreNL
ONZE PARTNERS
 • Parcelshop
 • DHL
VEILIG WINKELEN
 • Thuiswinkel Waarborg
 • ECommerce Europe
 • ForusP Secure
 • TS
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten € 5,95 per bestelling.